Kurtlar Vadisi'nin fenomen isminden kötü haber! Sevenleri büyük üzüntü içerisinde...

Kurtlar Vadisi'nin fenomen isminden kötü haber! Sevenleri büyük üzüntü içerisinde...

Kurtlar Vadisi'nde de rol alan ünlü oyuncu Engin Duru kalp krizi geçirdi. Sevenlerini korkutan ünlü oyuncu yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Onur Akay kötü haberi duyurarak ünlü isim için dua istedi.

Yeşilçam'ın emektarı son olarak Kurtlar Vadisi'nde yer alan ünlü oyuncu Engin Duru kalp krizi geçirdi. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Duru'nun son sağlık durumunu paylaştı.

Oyuncunun entübe edildiğini söyleyen Akay, ünlü isim için dua da istedi. “Kurtlar Vadisi dizisinde Cerrahpaşalı Hüseyin karakterine can vermişti. Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Ergin Duru kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. 60 yaşındaki oyuncumuz maalesef entübe edildi ve yaşam savaşı veriyor.

kurt.jpg

Kendisine acil şifalar dilerken, sizlerin de oyuncumuza dualarınızda yer vermenizi rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN