Mandala testi size önemli ipucunu söyleyecek! İşte hayatınızın fırsatı...

Mandala testi size önemli ipucunu söyleyecek! İşte hayatınızın fırsatı...

Her birimiz hayatımızın bir noktasında tavsiyeye ihtiyaç duyarız. Ne yazık ki, kıskançlık ve gizli anlamlar olmadan iyi tavsiyeler duymak her zaman mümkün değildir. Bugün sizi önemli tavsiyeler verebilecek bir teste davet ediyoruz.

Onu dinleyip dinlememek sizin işiniz ama unutmayın ki bazen Kader kazara bize her türlü ipucunu verir.

Ölçek. Bir mandala seçin ve önemli bir ipucu alın! Belki bu ipucu sizin için alakalı olacaktır. Sadece beğendiğiniz mandalayı seçin ve Evrenden tavsiye alın.

1 NUMARALI MANDALA

Hayat bir resim gibidir, iletişim kurduğunuz birçok insanın sizin hakkınızda düşündüğü şey budur. Ama öyle mi? Sizinle ilgili bu tür fikirler nedeniyle, diğerleri genellikle size karşı kıskançlık hisseder ve “beyaz” olmaktan uzaktır. Bununla ne yapmalı?

Planlarınız hakkında daha az konuşmaya çalışın ve hayatınızdaki tüm olumlu şeyler hakkında konuşmayın. Bir kişi sizin için içtenlikle sevinecek ve dokuz kişi kıskanacak. Ona ihtiyacın var mı?

Siz samimi, kibar ve sempatik bir insansınız, ancak nezaketinizin kullanılabileceğini anlamalısınız. Tanıdıklarınızın ve arkadaşlarınızın nezaketinizi kötüye kullanmasına izin vermeyin.

mandala-1.jpg

2 NUMARALI MANDALA

Aşk kalbini doldurur, içinde herkese yer vardır. Hayvanları seviyorsunuz ve çevrenizdekilere karşı iyi kalplisiniz. Bazen sadece sevdiklerinize verirsiniz, arzularınızı ve ihtiyaçlarınızı unutursunuz.

Bunu yapmamalı. Kendinizi sevin ve zamanınıza değer verin. Kendinize iyi bakın ve SADECE KENDİNİZ İÇİN güzel bir şeyler yapmaya çalışın. Ve bunun bencillik olduğunu düşünmeyin. Ayrıca kendinizi sevmeyi de bilmelisiniz .

3 NUMARALI MANDALA

Çalışkanlık, işinize odaklanın, sorumluluk - bu sizinle ilgili. Peki, ne kadar çalışabilirsiniz ve ne zaman dinleneceksiniz? İnsanların işte nasıl tükendiğini duydunuz mu? Bu oranda, aynısını bekleyebilirsiniz.

Rahatlayın, hayatta uyum bulun, sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirin.
Düşüncelerinizi işten ayırmaya başlayın, hayatın zevklerini tadın! Alışverişe çıkın, arkadaşlarınızla bir kafede veya barda oturun. Rahatlamak! Başkaları gibi hak ediyorsun.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN