MasterChef Azize değişimiyle gündem oldu! Eski halinden eser kalmamış!

MasterChef Azize değişimiyle gündem oldu! Eski halinden eser kalmamış!

MasterChef All Star'ın dikkat çeken isimler olan Azize Polat'ın eski hali gündem oldu. Verdiği kilolar ve estetik işlemlerle bambaşka birine dönüşen yarışmacının eski halini görenler gözlerine inanamadı.

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star, tüm heyecanıyla devam ediyor. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı MasterChef'te sık sık dikkatleri üzerine çeken Azize Polat'ın eski hali sosyal medyaya damga vurdu.

azize-2-001.jpg

Programın yayınlanan son bölümünde MasterChef Azize'nin kilolu hali ortaya çıktı. Hem kilo veren hem de estetik yaptıran Azize Polat'ın değişimi izleyenleri hayretler içerisine düşürdü.

azizeee-001.jpg

İŞLEMLERİ TEK TEK SIRALADI

Yaptırdığı işlemleri saklamayarak programda sık sık dile getiren Azize Polat, "Dişime işlem yaptırdım. Dudağımda çok hafif asimetrik sorun vardı onu düzelttirdim. Çok aşırı zayıflamaktan yüzümde kırışıklık oluşmuştu. Alnıma botox yaptırdım. Ne var yani bunda" demişti.

azize-eski-001.jpg

Yarışmaya Adana'dan katılan Azize Polat, Masterchef 2021'e yedeklerden katılarak yarışmanın ortalarında veda etmiş, ancak geri dönme fırsatı verildiğinde tekrar yarışmanın kadrosuna girmeyi başarmıştı.

MasterChef All Star'da başarılı tabaklara imza atan Azize Polat, şampiyonluk için tüm gücüyle savaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN