MasterChef şampiyonu Cemre'den 'torpil' iddialarına yanıt

MasterChef şampiyonu Cemre'den 'torpil' iddialarına yanıt

Bu yıl en iyilerin yarıştığı MasterChef All Star'da 2019'un şampiyonu Cemre Uyanık'ın elenmesi üzerine izleyiciler tarafından torpil iddiaları gündeme geldi. Yarışmayı yakından takip eden seyirciler, eleme potasında Dilara Başaran ile son ikiye kalan Cemre'nin haksızlığa uğradığı ve Dilara'ya torpil yapıldığını ileri sürdü. Yarışmadan son elenen isim Cemre Uyanık tarafından torpil iddialarına yanıt geldi. Cemre, "Ben torpile falan inanmıyorum bu konu da çok netim." dedi.

TV8 ekranlarında yıllardır yayınlanan ve izleyiciler tarafından dikkatle takip edilen yarışma programı MasfterChef All Star bu yıl torpil iddialarıyla gündeme geldi. 2019 yılında yarışmadan birincilikle ayrılan Cemre Uyanık'ın geçtiğimiz pazar günü eleme potasında Dilara Başaran ile son ikiye kaldı. Cemre'nin Dilara'ya karşı beklenmedik bir şekilde elenmesi yarışmacının destekleyenleri tarafından 'ayrımcılık' ve 'torpil' olarak yorumlandı.

Cemre elenmesinin ardından yaptığı konuşmada ağır bir rahatsızlığı olduğunu, hasta olduğu için elenmesinin kendisini üzdüğünü dile getirmişti.

cemreuyanik2.jpg

Tüm bunların ardından Cemre elendiği sırada veda için odaya geldiğinde, Dilara ile yakın arkadaş oldukları bilinen Tahsin Küçük ve Sergen Özen'in gülmeleri dikkatlerden kaçmadı.

'ZATEN BU FİNALİ YAŞAYAMAYACAKTIK'

Cemre eleme sonrası Instagram hesabından Alican Sabunsoy ile fotoğrafını paylaşarak açıklamasına "Ballı çöreklerim sakın ha üzülmek yok. Zaten bu finali yaşayamayacaktık. Sadece şunu bilin savaştım. Hepinizi çooook seviyorum" yazdı.

cemreuyanik.jpg

'HER ELENEN HASTA'

Tam da bu esnada Tahsin, Sergen ve Dilara'nın dans ettiği görüntülerle gerilen ortam, Tahsin'in Cemre'nin hastalığıyla dalga geçmesi sonrası izleyicinin tepki göstermesine neden oldu.

Tahsin'in, "Ne tesadüftür ki her elenen hasta" diyerek hem Alican'ın hem Cemre'nin hastalığına gönderme yapması izleyicilerin tepkisine yol açtı.

tahsinsergendilara.jpg

CEMRE'DEN TORPİL İDDİALARINA YANIT

Cemre torpil iddiaların artmasıyla birlikte Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cemre'nin bir takipçisi, "Dilara’ya ve Sergen’e torpil yapıldığı ortada" ifadelerini kullanınca Cemre şunları söyledi: "Ben torpile falan inanmıyorum bu konu da çok netim çünkü masterchef ailesi olarak oradan ekmek yiyen bir ton insan var hak yendiğine hiç şahit olmadım ama kişi bazlı yalancılık ve iki yüzlülüğü gördü bu elf gözlerim."

2019 yılında MasterChef Türkiye yarışmasına katılan Cemre Uyanık, Alican Sabunsoy ile finale kaldı ve şampiyon oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN