Masterchef'te ayrılık! Sürpriz isim yarışmadan elendi! İşte 20 Ağustos 2023 MasterChef All Star elenen isim...

Masterchef'te ayrılık! Sürpriz isim yarışmadan elendi! İşte 20 Ağustos 2023 MasterChef All Star elenen isim...

20 Ağustos 2023 Pazar akşamı, nefes kesen bir eleme gecesi MasterChef sahnesinde yaşandı. Yarışmacılar, yaratıcılıklarını konuşturmak için yassı şeftaliyi kullanarak harika yemekler hazırladılar. Sergen, Alican, Sefa, Esra, Rıfat, Ayaz ve Azize, ilk turda izleyicilere lezzet şöleni yaşattılar. Ancak, gecenin sonunda elenmesi gereken yarışmacının adı herkes için bir sürpriz oldu. İşte elenen o isim...

20 Ağustos 2023 Pazar akşamı, MasterChef mutfağında unutulmaz bir eleme gecesi yaşandı. İlk turun birincisi, yetenekli yarışmacı Sergen oldu. Ardından eleme finaline, Ayaz, Rıfat, Sefa ve Alican kaldılar.

Merakla beklenen soru ise kimin veda edeceğiydi. Ve 20 Ağustos 2023 Pazar günü MasterChef'e veda eden sürpriz isim açıklandı.

Eleme potasındaki yarışmacılar, yassı şeftaliyi kullanarak sadece 45 dakika içinde harika yemekler hazırladılar. Jüri üyelerinin titiz değerlendirmelerinin sonucunda, Sergen, Esra ve Azize bir üst tura geçmeyi başardılar. Ancak Ayaz, Rıfat, Sefa ve Alican, bir adım daha ileri gitmek için tekrar mücadele etmek zorunda kaldılar.

MASTERCHEF ALLSTAR KİM ELENDİ?

rwerwerwe.jpg

Eleme turunun final aşamasında, yarışmacılar 45 dakika içinde ünlü şef Somer'in lezzetli lahm-ı kiraz tabağını hazırlamaya çalıştılar. Şeflerin titiz değerlendirmesinin ardından MasterChef macerasına veda eden isim ise Rıfat oldu.

20 Ağustos 2023 Pazar, MasterChef'in unutulmaz anlarından biriydi ve Rıfat'ın veda etmesiyle yarışma bir adım daha yaklaştığı heyecan dolu finale doğru ilerlemeye devam etti.

Elemenin ardından duygularını ifade eden Rıfat, "Sizi çok seviyorum. Mehmet Şef'im sürekli memnuniyetsiz ama şefkat dolu bakışınız var. Bana hep babamı hatırlatıyor. Size baktıkça babamı gördüm. Danilo Şef'im buraya bu kadar dayanabildiysem bunda en büyük payı olan kişi sizsiniz. Sizin bazen bir bakışınız bile bana yetiyordu. Somer Şef'im siz de mesafeli, kaliteli ama samimi duruş nasıl olur bu konuda örnek aldığım bir insansınız. MasterChef All Star benim de hayatıma dokunmuş bir platformdu. Ben buraya çok büyük keyifle geldim. Evet yüzüm asıktı belki çok mutlu değildim ama inanılmaz bir ekip vardı... Ben buradan çok mutlu ayrılıyorum. Benden beklentisi olan insanlar vardı. Sadece onları hayal kırıklığına uğrattım. Onun için üzülüyorum. Kendi içimde aşçılığımla üretmeye devam edeceğim. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN