MEB'den bayram ettiren tatil müjdesi! İlkokul, ortaokul, liseliler dikkat: 9 gün tatil var!

MEB'den bayram ettiren tatil müjdesi! İlkokul, ortaokul, liseliler dikkat: 9 gün tatil var!

Son dakika açıklaması geldi. Bakan Özer tatil açıklaması yaptı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER'DEN TATİL MÜJDESİ

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan hem ramazan hem de ara tatil ile ilgili olarak açıklama geldi. Öğrencilerin ve velilerin merakla beklediği tatil konusunda son noktayı Milli eğitim Bakanı Özer koydu. İşte detayları…

tatil

Ramazan Bayramı ve ara tatilin birleşmesi ile birlikte tatil 9 güne çıkarıldı. Anasınıfı ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri için tarih netleşti.

2023 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olduğu en çok merak edilen konuların başında geliyordu. 21 Nisan’da başlayacak olan tatil 9 güne uzatıldı.

Öğrencilere önemli gelişmeler hakkında bilgiler veren Bakan Özer, üniversitelerde yüz yüze eğitimin de başladığının altını da çizdi. Özer’in okulların ara tatil edilmesi ile ilgili olarak açıklaması merakla bekleniyordu.

ARA TATİL VE BAYRAM TATİLİ

Özer öğrencileri desteklemeye devam edeceklerini belirterek öğrencilerin istedikleri bölümlere yerleşebileceklerinin altını çizdi. Çadır kentlerde oluşturulan YKS Eğitim Kamplarını da ziyaret eden Bakan Özer, 2022-2023 eğitim Öğretim yılının 16 Haziranda biteceğini ama daha sonra telafi çalışmlarının yapılacağını belirtti.

Son olarak da ramazan Bayram tatili ile ara tatilin birleştiğinin müjdesini veren Bakan Özer 17 Nisan’da ara tatile başlayacak olan öğrenciler 25 Nisan’da ders başı yapacak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN