Mehmet Ali Erbil yayında hüngür hüngür ağlamıştı! Koca adamı böyle ağlatan neden ortaya çıktı...

Mehmet Ali Erbil yayında hüngür hüngür ağlamıştı! Koca adamı böyle ağlatan neden ortaya çıktı...

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medyadaki canlı yayın esnasında hüngür hüngür ağlamıştı. Kendisinde 40 yaş küçük sevgilisiyle gündemi sarsan Erbil' i böyle ağlatan neden ortaya çıktı...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden tam 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a, doğum günü partisinde özel yapım bir yüzük hediye ederek evlilik teklifinde bulunmuştu ve gündemi sallamıştı. Geçtiğimiz günlerde ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında sohbet ederken duygusal anlar yaşadı.

MEHMET ALİ ERBİL YAYINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAMIŞTI! KOCA ADAMI BÖYLE AĞLATAN NEDEN ORTAYA ÇIKTI...

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle tartıştığı iddia edilen Erbil, canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

653f4760bae5c558-w1200xh763.webp

Canlı yayın esnasında, Serdar Ortaç'ın sevilen eseri 'Bilsem ki' şarkısı konuşuldu. Bu durum karşısında Mehmet Ali Erbil, duygusal anlar yaşadı. Nişantaşı'nda gazetecilerin objektiflerine takılan Mehmet Ali Erbil, kendisine ağlaması ile ilgili soru soruldu. Gazetecilere bu sorunun cevabı olarak ünlü şovmen "O an Serdar Ortaç'ın bir bestesi geldi aklıma, 19 yaşındaki bir genç kız için yazmıştı. Ben de ona duygulandım” dedi.

3633452-9db55a3efe7044f96f6bacefbb8e3705-640x640.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN