Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı evlendi

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı evlendi

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sessiz sedasız dünyaevine girdi. Bir süredir aşk yaşayan çiftin evliliği, Pamuk'un sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirmesiyle ortaya çıktı.

Uzun süredir birliktelikleriyle magazin gündeminde olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sessiz sedasız dünyaevine girdi. Çiftin evliliği, Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirmesiyle ortaya çıktı.

jio.jpg

2023 yılının sonlarında ilk kez aşk yaşamaya başlayan çift, birlikte birçok kez görüntülenmiş ve aşklarını sosyal medya paylaşımlarıyla ilan etmişti. Gizliliği seven çift, bu özel anı da sevenleriyle paylaşmak yerine sessiz sedasız evlenmeyi tercih etti.

Birçok takipçi çifte tebrik mesajları yağdırırken, Melisa Aslı Pamuk ise bu paylaşımlara sessiz kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN