Meriç Keskin'den alkışlanacak hareket: Konya'daki barınaktan köpek sahiplendi

Meriç Keskin'den alkışlanacak hareket: Konya'daki barınaktan köpek sahiplendi

Bir köpeğin canice öldürülmesi sonrası gündemden düşmeyen Konya Hayvan Bakımevi'ndeki köpekler de bir bir hayvanseverler tarafından sahipleniliyor. Yaptığı hayır işleriyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni Meriç Keskin de Konya'daki barınaktan bakımsız haldeki bir köpeği sahiplendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü vahşet içerikli görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Ülkenin dört bir yanından hayvanseverler barınak önüne gelerek yaşanan katliama tepki göstermişti.

Instagram'daki esprili paylaşımlarıyla ilgiyle takip edilen Meriç Keskin, tartışmaların merkezindeki Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden sahiplendiği köpek ile gündemde.

1499584-001.jpg

Zaman zaman yaptığı hayır işleriyle bilinen Keskin, bu defa Konya'dan sahiplendiği bakımsız haldeki köpek ile gönülleri fethetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN