Nadir görülen hastalığa yakalanmıştı! Celine Dion'dan konser kararı

Nadir görülen hastalığa yakalanmıştı! Celine Dion'dan konser kararı

Kanadalı şarkıcı Celine Dion, milyonda bir görülen ‘katı kişi sendromu’ (stiff-person syndrome) adlı bir nörolojik hastalıkla mücadele ettiğini duyurmuştu. Dion, hastalığı nedeniyle konserlerini erteledi.

Kanadalı şarkıcı 54 yaşındaki Celine Dion, ‘katı kişi sendromu’ (stiff-person syndrome) adlı bir nörolojik hastalıkla mücadele ettiğini duyurmuştu. Kaslarının kontrolsüz bir şekilde kasılmasına yol açan ve Katı Kişi Sendromu adı verilen bir bağışıklık sistemi hastalığı nedeniyle yürüme ve şarkı söylemede zorluk çektiğini belirten Dion, gelecek yıl için planlanan İngiltere ve Avrupa turlarını yapamayacağını söyledi.

"ŞARKI SÖYLEMEMİ ENGELLİYOR"

Dion, takipçileri ile paylaştığı video mesajında, "Uzun zamandır sağlık sorunları yaşıyorum. Bu zorluklarla yüzleşmek ve neler yaşadığımı anlatmakta çok zorlandım" diye konuştu. Hastalığının milyonda bir kişide görüldüğünü anlatırken duygusal anlar yaşayan Dion, "Bu nadir hastalıkla ilgili hala öğrenme aşamasında olsak da yaşadığım kas spazmlarının ondan kaynaklandığını biliyoruz artık" dedi. Ünlü şarkıcı, bu spazmların hayatını her alanda etkilediğini ve ses tellerini kullanırken de sorun yarattığını söyledi ve "eskiden olduğu gibi şarkı söylememi engelliyor" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN