Müge Anlı, Haluk Levent, Kenan İmirzalıoğlu... Yeşim Salkım'dan 'güvenilir ünlü' listesine tepki

Müge Anlı, Haluk Levent, Kenan İmirzalıoğlu... Yeşim Salkım'dan 'güvenilir ünlü' listesine tepki

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım '2023'ün en güvenilir ünlü isimleri' listesini topa tuttu. Aralarında Müge Anlı, Haluk Levent'in de olduğu listeyi Salkım "Ben bu listeye bir yerimle güleceğim de neyse" ifadeleriyle eleştirdi.

MediaCat ve Ipsos tarafından her yıl hazırlanan Türkiye'de en çok güvenilen 20 isim açıklandı. Türkiye'de en çok güvenilen 20 ünlü ismin yer aldığı anketin ilk beşinde sırasıyla Haluk Levent, Kenan İmirzalıoğlu, Müge Anlı ve Beyazıt Öztürk yer aldı.

Yaptığı açıklamalarla ve girdiği polemiklerle tanınan Yeşim Salkım "Türkiye'de en çok güvenilen 20 isim" listesini beğenmedi.

SALKIM'DAN LİSTEYE TEPKİ

Şarkıcı Salkım listeyi sosyal medyada paylaşarak "Ben bu listeye bir yerimle güleceğim de neyse" dedi.

'Ünlülerin size herhangi bir ürün veya hizmet hakkında tavsiyede bulunduğunu düşününüz. Lütfen her bir ünlüye ne derece güveneceğinizi belirtir misiniz?' sorusuyla hazırlanan araştırma kapsamında 10-16 Ekim 2023 tarihleri arasında, CAWI (bilgisayar destekli online görüşme) tekniğiyle toplam 1000 kişiyle görüşüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN