Müge Anlı'ya beni kurtarsın diyerek yalvardı! İzleyenleri şok eden çöp ev, eşya biriktirme nedeni herkesi gözyaşlarına boğdu

Müge Anlı'ya beni kurtarsın diyerek yalvardı! İzleyenleri şok eden çöp ev, eşya biriktirme nedeni herkesi gözyaşlarına boğdu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvuran bir kadın, annesinin evi eşya ile doldurduğunu ve evlerinin çöpe eve dönüştüğünü söyledi. Müge Anlı'dan yardım isteyen genç kadının annesi Ayşe Kumru da konuştu. Şiddet gördüğü kocası tarafından terk edildiğini ve tedavi olmak istediğini söyledi.

ATV ekranlarında fırtınalar estiren Müge Anlı'nın sunduğu fenomen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e Kübra Kumru başvurdu. Annesinin bütün eşyaları biriktirerek evlerini çöp eve çevirdiğini söyleyen genç kadın, "Annem, yıllar önce babam bize destek olmadığı için pazarda ikinci el satarak geçimimizi sağladı ve bize baktı. Ama bunları istif yapma haline getirdi. Ev çöp eve dönüştü.Yaşayamaz olduk. Biz beş kardeşiz. Bu ev bizim psikolojimizi bozuyor. Böyle yaşamak istemiyoruz. Banyo da eşya dolu zar zor duş alıyoruz" diyerek ünlü sunucundan yardım istedi.

nlif.jpg

"BENİ BU HALE EŞİM GETİRDİ"

Söz konusu iddiaların odağındaki Ayşe Kumlu ise, "Bu ev nasıl bu hale geldi?" sorusunu şu yanıtı verdi: "Eşim sürekli şiddet uyguluyordu. Sonra çalışmaya başladım. Çocuklarıma tek başıma baktım. Eşyalar da çoğaldı. En sonunda da bu hale geldi. Evin bu halinden ben de rahatsızım. Eşya toplamak bağımlılık hale geldi. Bir yerde bir şey görsem alıyorum. Beni bu hale eşim getirdi. Ben eskiden çok titiz bir kadındım."

"KOCAMDAN BOŞANMAK İSTİYORUM"

Kumlu konuşmasının devamında "Müge Hanım'a güveniyorum. Beni bu hastalıktan kurtarsın. Kocamı bulup getirsin ondan boşanmak istiyorum. Onun kimliğini taşımak istemiyorum. Müge Anlı beni kurtarsın…" dedi.

anliif.jpg

"2 DEPODA DAHA EŞYA VAR"

Canlı yayına çıkan Ayşe Kumru'nun 2 depoda daha eşyasının olduğu ortaya çıktı. Ailenin yardım isteğini geri çevirmeyen Müge Anlı ise Ayşe Kumru'yu ikna etmeye çalıştı. Anlı, "Sana bir şey söyleyeyim mi? Benim bir tane çekmecem var. O çekmecenin içinde bir sürü kablo var. Telefonlar falan... Şimdi gideceğim bir çöp torbası ile hepsini atacağım. Bak bu böyle biriktire biriktire hepimiz bu duruma gelebiliriz biliyor musun? Sen de bu eşyalarını at çocukların evine dönsün" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN