Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye Işıl yoğun bakımda

Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye Işıl yoğun bakımda

Cumhuriyetin divası merhum Müzeyyen Senar'ın 75 yaşındaki kızı Feraye Işıl, hastaneye kaldırıldı. Işıl, yoğun bakım ünitesinden yaptığı paylaşıma “Ritim bozukluğu düzelmeye çalışıyoruz” notunu düştü.

Uzun bir süredir Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Yokuşbaşı Mahallesi'nde yaşayan, Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl, fenalaşarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre, Feraye Işıl, yoğun bakım ünitesinden yaptığı fotoğraf paylaşımının altına “Ritim bozukluğu düzelmeye çalışıyoruz” cümlesini yazdı.

Işıl'ın yakın arkadaşlarından Tuna Altunkaya, “Feraye bu sabah kalbindeki ritim bozukluğu nedeni ile özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde makineye bağlanarak tedavi altına alındı. Durumu çok ağır değil ama müşahede altında tutuyorlar. Birkaç güne taburcu olabilir” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN