Nakit para arayanlar şans sizden yana! QNB kredi vanasını açtı: 15.000 TL anında hesaba yatırıyor! Başvuru şartları açıklandı

Nakit para arayanlar şans sizden yana! QNB kredi vanasını açtı: 15.000 TL anında hesaba yatırıyor! Başvuru şartları açıklandı

QNB Finansbank ile tüm vatandaşların nakit ihtiyacına çözüm sağlandı. 15.000 TL kredi seçeneği yüzde 0,98 faiz oranı ile sunulmaktadır. Detaylar haberimizde..

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi ihtiyacı olan vatandaşlara 'iyi ki tanıştık' dedikleri kredileri en uygun koşullarda sunmayı hedefliyor. Son dönemde artan uygun koşullarda nakit talebine odaklanan QNB Financial Bank, yüzde 0,98 faiz oranıyla en uygun kredileri sunuyor. Düşük faiz oranları ve aynı zamanda uygun geri ödeme seçenekleri ile birlikte tüm kişisel ihtiyaçlarınız için finansman çözümüne bugün sahip olabilirsiniz.

QNB FİNASBANK'TAN YÜZDE 0,98 FAİZE SAHİP İHTİYAÇ KREDİSİ

QNB Finansbank, birçok vatandaşın nakit ihtiyacını en uygun ihtiyaç kredisi kampanyasıyla karşılamak için yüzde 0,98 faiz oranı ve 15.000 TL'ye varan kredi seçenekleri sunuyor.

QNB Finansbank yüzde 0,98 faizli kredi

İlk kez QNB Finansbank müşterilerine sunulan özel kredi kapsamında, yeni müşteriler 12 ay vade ile cazip koşullardan yararlanabilmektedir. Kredi aralıkları müşteriden müşteriye değişmekle birlikte aylık minimum faiz oranı herhangi bir promosyon olmaksızın yüzde 1,74 şeklinde belirlenmiştir.

QNB FİNANSBANK KREDİSİ İÇİN NASIL BAŞVURU YAPARIM?

QNB Finansbank'tan uygun faiz oranlarıyla kredi kullanabilmek için QNB Finansbank Mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri sürecini tamamlamanız gerekmektedir. Uygun faiz oranlarından yararlanmak için hemen kredi başvurusunda bulunarak tüm nakit ihtiyaçlarınız için QNB Finansbank'ı kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN