Neslihan-Kadir çiftinin deprem sessizliği! Filiz Akın bile çıldırdı "Kocasıyla aşk yaşıyordur"

Neslihan-Kadir çiftinin deprem sessizliği! Filiz Akın bile çıldırdı "Kocasıyla aşk yaşıyordur"

Herkesin seferber olduğu deprem sonrası ünlüler de yardım ekiplerinde yer almaya başladı, bazıları ise sosyal medya üzerinden çağrılar da bulundu. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu'nun tepkisiz kalması ise hayranlarını öfkelendirdi. Bu sessizliğe Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın da kayıtsız kalmadı. Bakın Neslihan Atagül'ün bir paylaşımına ne yorum yazdı?

Yüzyılın en yıkıcı felaketleri arasında yer alan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem 10 ili adeta haritadan sildi. Herkesin seferber olduğu depremde ünlüler de arama kurtarma ve yardım ekiplerine dahil oldu. Sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan ünlüler arasında biri dikkat çekti. 5 gündür sessizliğini koruyan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti büyük tepkilere neden oldu.

neslihan-atagul.jpg

NESLİHAN-KADİR ÇİFTİNİN SESSİZLİĞİ KIZDIRDI

Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çiftinin deprem çağrılarına sessiz kalması herkesi öfkelendirdi.

kadirdogulu.jpg

Çok sayıda takipçiye sahip olan çift sadece depremin ilk günü tepkilerden sonra tek paylaşım yaptı. Hala sessizliklerini koruyan ikili sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu.

kadirneeslihan.jpg

FİLİZ AKIN DA KAYITSIZ KALMADI: ÇAĞRI YAPABİLİR MİSİN?

İkilinin paylaşım yapmamasına Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın da sessiz kalmadı. Akın, Neslihan Atagül'ün eski bir paylaşımına yardım çağrısında bulundu.

filizakin.jpg

Akın, "Neslihan kızımız Sizi benim gibi beğenen milyonlar var Çok büyük bir felaket yaşıyoruz Acaba ana sayfanızdan enkaz alında hala ölüm kalım savaşı verenler için Hatay gibi ulaşmadı zor yerler için havadan kurtarma ve yaşatma ekibi çağırısı yapabilir misiniz Çok teşekkürler" diyerek Atagül'ü bir yaptığı yoruma etiketledi.

Bazı kullanıcılar ise, "Kocasıyla aşk yaşıyordur" gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN