Netflix Dahmer gerçek hayat hikayesi mi, uyarlama mı? Dahmer konusu ve oyuncuları

Netflix Dahmer gerçek hayat hikayesi mi, uyarlama mı? Dahmer konusu ve oyuncuları

Sevilen dijital platformlardan olan Netflix'te yer alan Dahmer dizisi 10 bölümden oluşurken bir seri katilin hayatını ele almaktadır. Bunun üzerine Dahmer konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? sorusuna yanıt aranırken Dahmer dizisinin gerçek hayattan uyarlama olup olmadığı merak edilmektedir. İşte, Dahmer dizisine dair detaylar haberimizde

Netflix üzerinden izleyiciler ile buluşan Dahmer dizisi Amerika'nın ünlü seri katillerinden olan Jeffrey Dahmer'in hayat hikayesinin ele alındığı düşünülmektedir. Bunun üzerine uyarlama olarak kabul edilen dizinin gerçek hikayesi araştırılmaya başlandı. Dahmer konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Dahmer Dizisi Gerçek Hayat Hikayesi

Dijital platform olan Netflix üzerinden yayınlanan Dahmer dizisindeki karakter Jeffrey Dahmer olarak gerçek karakter yer almaktadır. 21 Mayıs 1960 yılında Milwaukee, Wisconsin'de doğan Jeffrey Dahmer, erkek kardeşi doğumunun ardından içine kapanması ve sessiz bir hal alması üzerine gerçekleşen röportajlarda seri katil, kurbanlarının ölümünden sonra tecavüz edilmesi ve vücudunun parçalara ayrılarak yemek için bölünmesi gözlemlendi.

Dahmer filmi

Jeffrey Lionel Dahmer Kimdir?

1960 yılında dünyaya gelen Dahmer, Amerikalı seri katil ve tecavüzcüdür. Dahmer, 1987 ve 1991 yılları arasında Asya ve Afrika kökenli olan 17 adamı ve erkek çocuğu öldürdüğü bilinmektedir. Gerçekleştirdiği cinayetler genel olarak tecavüz, işkence, parçalama, nekrofili ve yamyamlık suçlarını bir arada işlemektedir. Dahmer'in tutuklanmasının ardından 3 yıl sonra 1994 yılında başka mahkum tarafından kafasına aldığı darbe sonucu vefat etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN