Netflix'ten Güney Kore yapımı yeni zombi dizisi: All of Us Are Dead

Netflix'ten Güney Kore yapımı yeni zombi dizisi: All of Us Are Dead

Netflix, çok konuşulan Squid Game'in ardından izleyenlerini bir Güney Kore yapımı diziyle daha buluşturuyor. Platformun yeni zombi dizisi, bir grup lise öğrencisinin hayatta kalma macerasını konu alıyor.

Netflix, çok konuşulan ve platformda gelmiş geçmiş en çok izlenen dizisi Squid Game'den sonra Güney Kore yapımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kanal, yeni Güney Kore dizisinin tanıtım faaliyetlerine başladı.

Joo Dong-geun imzalı Now at Our School adlı Webtoon’da yayımlanan çizgi romandan uyarlanan yapım Betoben baireoseu, Wanbyeokhan tain, In-peul-loo-eon-seu ve Yeok-rin ile tanınan J.Q. Lee ve ilk yönetmenlik deneyimi olan Kim Nam-Soo tarafından çekiliyor.

ZOMBİ İSTİLASINDAN KAÇMAK İSTERKEN DAHA KÖTÜSÜ OLUYOR

Klasik bir zombi yapımı gibi duran dizi hakkında Netflix’in yayınladığı resmi özeti şu şekilde:

"Bir lisede mahsur kalan bir grup öğrenci, okullarını zombi istilasından kurtarmak isterken kendilerini korkunç bir durumun içerisinde bulurlar."

İlk sezonu toplamda 8 bölüm sürecek olan All of Us Are Dead, korku, fantezi, drama ve aksiyon türlerinde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN