'Don't Look Up' Netflix'in en başarılı ikinci filmi oldu

'Don't Look Up' Netflix'in en başarılı ikinci filmi oldu

Dünyaya çarpacak bir kuyrukluyıldız için uyarıda bulunan ancak ciddiye alınmayan bilim insanlarının hikâyesini anlatan Don't Look Up filmi Netflix'te tüm zamanların en çok izlenen 2. filmi oldu. Filmin başrollerini Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence paylaşıyor.

Dizi ve film platformu Netflix, 24 Aralık 2021'de "Don't Look Up" isimli bilim kurgu filmini yayınladı. Özellikle oyuncu kadrosu ile dikkat çeken film, çevrimiçi olarak çıkışından bu yana olumlu tepkiler aldı ve kısa bir süre içerisinde büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Film, 2-9 Ocak haftası boyunca dünya çapında 58.2 milyon saat izlendi. Bu, 24 Aralık’ta çevrimiçi olarak çıkışından bu yana toplam izleme saatini 321.520.000 saate çıkardı ve Bird Box’ı (282.020.000 saat) geride bıraktı.

Bugüne dek 321,5 milyon saat izlenen film, 2018 yapımı Bird Box'ı geride bırakarak tüm zamanların en çok izlenen ikinci Netflix filmi haline geldi. Zirvede ise 364 milyon saat izlenen Red Notice yer alıyor.

Film, çevre aktivistleri ve iklim alanında çalışmalar yapan bilim insanlarından olumlu tepki almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN