Nihat Doğan'ın Düğününde Silahlar Konuştu! İşte Sır Gibi Sakladığı Düğünden Gizli Görüntüler

Nihat Doğan'ın Düğününde Silahlar Konuştu! İşte Sır Gibi Sakladığı Düğünden Gizli Görüntüler

Ünlü Türkücü Nihat Doğan İranlı hayranı olduğu Arzu isimli genç kadınla apar topar nikah masasına oturmuştu. Magazine bomba gibi düşen evlilik kararı herkesi şaşırtırken, Doğan'ın sessiz sedasız evlenme nedeninin eşinin 3 aylık hamile olduğu yönündeydi. Merak edilen düğüne ilişkin ilk görüntüler ortaya çıktı. İşte Nihat Doğan'ın düğününden görüntüler.

İranlı hayranıyla nikah masasına oturan Nihat Doğan’ın düğünü merak konusu olurken, düğüne ilişkin görüntüler de basına sızdırıldı. Bir zamanlar Seda Sayan ile uzun bir ilişki yaşayan ve nikah masasından dönen Nihat Doğan ani bir kararla İranlı bir hayranıyla evlendi. Düğün haberi magazinde ses getirirken, Doğan'ın acele evlenmesine neden olan durumun ise eşinin hamile olduğu yönündeydi. Henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmayan Doğan'ın düğünü görüntüleri ortaya çıktı. Doğan'ın düğününde ise tepki çeken olaylar yaşandı. İşte Nihat Doğan'ın düğününden ilk görüntüler.

nihatdogankimdir.jpg

HAYRANIYLA EVLENDİ! BABA OLACAK İDDİASI

Sessiz sedasız düğün yapan Türkücü Nihat Doğan, İranlı olduğu söylenen Arzu adında bir hayranıyla evlendi. Doğan'ın evlenme haberleri magazinde geniş yer kaplarken, düğünde merak konusu oldu.

nihatdogannereli.jpg

Memleketinde yapıldığı iddia edilen düğünün görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hayli mutlu gözüken Nihat Doğan'ın nikah şahidi ise yapımcı Erol Köse oldu.

nihatdogandugun.jpg

BİR ZAMANLAR SEDA SAYAN'IN DELİ FİŞEĞİYDİ

Bir dönemler ünlü sanatçı Seda Sayan ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Nihat Doğan, evliliğe gitmesi beklenen ilişkilerini bitirme kararı almıştı. İddialara göre o dönemler Nihat Doğan'dan hamile kalan Seda Sayan'ın çocuğunu düşürdüğü konuşulmuştu. Ayrılık sonrası Sayan türkücü Onur Şan ile evlenirken, Nihat Doğan ise bir kaç isimle anılmıştı. İkilini o dönem yaşadığı aşkları ise magazini sıkça meşgul etmişti.

sedasayannihatdoganneden.jpg

NİHAT DOĞAN'IN DÜĞÜNÜNDEN GÖRÜNTÜLER SIZDI

46 yaşındaki türkücü ilk evliliğini İranlı hayranı Arzu isimli kadınla yaptı. Eşinin hamile olduğu söylentileri konuşulurken, Doğan'dan düğününe ve iddialara dair bir açıklama gelmedi. Nihat Doğan'ın düğünü merak konusu olurken, düğünden ilk kareler de ortaya çıktı.

nihatdogankimleevlendi.jpg

Kabalık olan düğünde silahlar sıkıldı. Görüntülere çok sayıda tepki gelmeye başlarken, Doğan'ın düğünde Erol Köse nikah şahidi oldu. Kalabalığa aldırış etmeden silah sıkılması sosyal medyada büyük tepki topladı.

nihatdoganinesikim.jpg

DOĞAN KENDİ DÜĞÜNÜNDE HALAYDAN ÇIKMADI

Yeni evli çiftin bebek beklediği iddia edilirken, eşinin 3 aylık hamile olduğu da söylentiler arasında. Doğan'ın bundan dolayı apar topar evlendiği söylendi. Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan'ın düğünden bir kaç görüntü de basına sızdırıldı. Doğan'ın halay çektiği görüntüler dikkat çekerken, havaya peş peşe silah açılması da gözlerden kaçmadı.

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN