Nissan'ın bu modellerinde dev indirim! Bu fiyatlar sadece Şubat ayına özel

Nissan'ın bu modellerinde dev indirim! Bu fiyatlar sadece Şubat ayına özel

Nissan'dan 2023 Şubat ayına özel inanılmaz oranda indirimler var. Araçlarda 70000 TL'ye kadar yapılan indirimler araç sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekti. Bu adımla Nissan'ın satışlarını patlama yaşanacağı düşünülüyor. İşte Nissan kampanyalarına ilişkin tüm detaylar..

Nissan, Şubat 2023'te 70.000 TL'lik bir indirim kampanyasının başlatıldığını duyurdu. Bu kampanya ile birlikte araç ahibi olmak isteyenler kampanyaya ilişkin detalı bilg arayışına girdi.

Nissan'ın Şubat 2023 indirim bombası gündeme geldi. Juke, Micra, X-Trail ve Qashqai modellerinde uygulanan 70.000 TL'lik indirimle alıcılar istedikleri araç fiyatına kavuştular. Geçen yıl yükselen araba fiyatları, alıcıları satın almaktan alıkoymuştu. Yeni ÖTV düzenlemesinin otomobil fiyatlarını düşürmesi otomobil alıcılarını rahatlattı.

Nissan'ın bu modellerinde dev indirim

NİSSAN'DA 70.000 TL'YE KADAR İNDİRİM KAMPANYASI

Birçok otomobil markası, yaptıkları peş peşe açıklamalarda otomobil fiyatlaırında indirim kampanyası başlattıklaırnı bildirmişlerdi. Bu açıklamaların ardından Nissan da bir haber yayınladı. Pek çok otomobil üreticisi gibi Nissan da otomobillerinin fiyatlarını düşürme kararı aldı. 70 bin TL tutarında bir indirim uygulaması otomobili satın almak isteyenlerin ilgisini çekti. Tüketim vergisi ve düşük araç fiyatları alıcıları rahatlattı, otomobile olan istekleri arttı. 2023'te araba almak isteyenler için merakla beklenen indirim detayları da belli oldu.

Nissan'ın bu modellerinde dev indirim

Nissan'ın yürüttüğü indirim kampanyası her kesimden otomobil alıcısından yoğun ilgi gördü. Markalı araçlar Tekna ve Skypack modelinin yanı sıra Platinum Premium seçenekleriyle sunuluyor. Örneğin Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 158PS X-Tronic CVT Tekna 1.005.000 TL'den satılıyor. Nissan X-Trail 1.5 DIG-T 163PS X-Tronic CVT Platinum Premium 1.617.500 TL'den alıcı bulurken Nissan Micra 1.0 DIG-T 115PS DCT Platinum Perso 927.600 TL fiyattan alıcılarını bekliyor.

Nissan'ın bu modellerinde dev indirim

Nissan'ın bu kampanya ile otomobil alıcılarına sunduğu avantajlardan biri, müşterilerin otomobil satın alma kolaylığı ve kalite ve yenilikçilikten duyduğu memnuniyettir. İndirim uygulandıktan sonra Nissan'ın satışlarının artması bekleniyor. Tüm müşteri segmentlerinde yoğun ilgi gören indirim kampanyası, alıcıların uzun süredir beklediği istekleri yerine getirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN