Nusret, bu kez de 450 binlik fatura ile gündemde

Nusret, bu kez de 450 binlik fatura ile gündemde

Tuz dökme 'Saltbae' hareketi ile dünyaya nam salan Nusret Gökçe'nin Londra'da açtığı yeni restoranın fiyatları yine gündem oldu. Reddit'e yüklenen fişte Nusret'in kuver için aldığı bedel görenleri şaşırttı.

Geçen ay Londra’nın merkezinde restoran açan dünyaca ünlü işletmeci Nusret, fiyatlarıyla İngiliz basınında sıkça yer alıyor.

Bir müşteri Nusret'te yediği yemeğin fişini Reddit'te paylaştı. Nusret Gökçe'nin restoranında yemek yiyen müşteri 37 bin sterlin (Yaklaşık 450 bin TL) hesap ödedi.

Nusret'te kuver hizmetine alınan bedel ise dikkatlerden kaçmadı. Servis ücreti olarak 4 bin 829 sterlin (yaklaşık 60 bin lira) alınması da tepki çekti.

dfhdfhdfhdfhdfh.jpg

Bazı kullanıcılar bu hesabı ödeyen kişiye 'Zengin ve aptal mısın?' diye kızarken bazı kullanıcılar ise bu fiyatlarla satış yapan Nusret'i hedef aldı.

Öte yandan, Nusret'in Londra'da açtığı restoranın fiyatları gündemden düşmezken, işletmeci restoranı hakkında yapılan kötü yorumları engellediği öne sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN