O bitki resmen katil! Dokunanı resmen öldürüyor! Bu bitkiyi görürseniz hemen uzaklaşın

O bitki resmen katil! Dokunanı resmen öldürüyor! Bu bitkiyi görürseniz hemen uzaklaşın

Hiç bitkiden katil olur mu demeyin! Bu bitki resmen bir katil: Dokunanın ölümüne sebep oluyor! Gördüğünüz yerde hemen uzaklaşın! Hiç ummadığınız anda...

Doğanın en gizemli ve tehlikeli yaratıklarından biri olarak kabul edilen 'Gympie-Gympie' bitkisi, dokunulduğunda yaşamı ciddi şekilde tehdit edebilecek bir ölümcül güce sahip. Bu bitki, dünya üzerindeki en tehlikeli bitki olarak bilinir. Temas edildiğinde ise elektrik çarpması ve acı veren yanma hissi yaşatıyor.

İNTİHAR EĞİLİMİNE YOL AÇIYOR

bu-bitkiye-dokunmayin1.webp

Gympie-Gympie, resmen bir ölüm tuzakları ağı gibi çalışır. Bu benzersiz bitki, temas eden kişiye uzun süreli ve dayanılmaz bir acı yaşatır ve bu durum intihar eğilimlerine yol açabilir.

Gympie-Gympie, kendisine dokunanları elektrik çarpması ve yoğun bir yanma hissiyle cezalandıran eşsiz bir bitkidir. Urticaceae ısırgan otu ailesine ait olan bu bitki, 1866 yılında ilk keşfedilmiştir. Ancak, o günden bu yana bu bitkinin insanlar üzerinde yarattığı dehşet verici etkiler, onu dünyanın en tehlikeli bitkisi olarak ünlendirmiştir.

BİR ASKER BU BİTKİ YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ

bu-bitkiye-dokunmayin2.webp

Gympie-Gympie'ye temas etmek, keskin tüylerinin deriden ayrılmasıyla bir yıldan fazla süren bir işkenceye dönüşebilir. Bu tüyler, deride iz bırakmadan yapışır ve temas anında kurbanına acı dolu bir deneyim yaşatır. Bu acı, dayanılmaz bir hale geldiğinde, intihar düşüncelerine yol açabilir. Hatta bir askerin bu bitkiye temas edip dayanamayarak kendisini vurduğu iddialar arasındadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN