O Burç İçin Cumartesi Hayal Olabilir! Siz De O Talihsizlerden misiniz? 2 Temmuz Burç Yorumları

O Burç İçin Cumartesi Hayal Olabilir! Siz De O Talihsizlerden misiniz? 2 Temmuz Burç Yorumları

2 Temmuz burç yorumlarınızda tüm burçlara iyi, güzel haberler var, kimileri için şans kapıları açılırken, kimileri içinde kazanç kapıları açılıyor. Ama bu cumartesi günü bir burç için kötü haber var. Sizde o burç içindeki insanlardan birisi misiniz? İşte cumartesi günü için risk barındıran o burç...

KOÇ : DÖNÜN YAPTIKLARINIZA BAKIN

Her şeye zaman bulamadığınız bugün, hangi işleri halledeceğinize dikkat etmek isteyebilirsiniz.

Dürtülerinize göre hareket ediyorsunuz ve yeni aktiviteler söz konusu olunca kolayca onları yapmaya hevesleniyorsunuz. Bu sizi iyi bir yere götürmeyebilir. Kendinize daha iyi bakmalı ve çok bunaldığınız bir duruma gelmekten kaçınmalısınız.

BOĞA : CUMARTESİ HAYAL OLABİLİR

Mevcut eğilim, profesyonel anlamda her türlü hırsı çağıracak, böylece olağan cumartesi aktivitelerine katılmak yerine kariyerinizi de etkileyebilecek bazı girişimlerde bulunacaksınız.

Yeni bir iş ve yeni zorlukların hayalini kuruyorsunuz ama aynı zamanda o pozisyonu elde etme zorluğundan geçmek istemiyorsunuz.

29-burc-yorumlari.jpg

İKİZLER : BUGÜN SİZİN İÇİN UMUT VERİCİ

Detaylara dikkat eden ve pratik aktivitelerde iyi olan ikizler burcu insanları için umut verici bir gün.

İster evin etrafındaki şeyleri tamir ediyor olun ister başka tür faaliyetlerle uğraşıyor olun, kesinlikle yaptığınız işe kendinizi vereceksiniz. Böylece sonuçlar yüksek kalitede olacaktır. Öğleden sonra, dostça bir toplantıya davet edilebilirsiniz.

YENGEÇ : BU CUMARTESİ SİZİN İÇİN FAYDALI OLACAK

Her türden ortaklık bu cumartesi sizin için faydalı olacak ama aynı zamanda kendi başınıza çalışmak ve kişisel hedeflerinizi belirlemek için can atıyorsunuz.

Koyduğunuz sınırlar konusunda en başından beri çok dürüstsünüz ve bu tutumunuz, en başından itibaren ortaklığınızda açık ve samimi bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olacaktır.

burclar1.jpg

ASLAN : TÜM ÇALIŞMALARDAN UZAK DURACAKSINIZ

Bu cumartesi çok nazik görünüyorsunuz ve kimsenin sizi gücendirmesine izin vermeye istekli değilsiniz ama aynı zamanda çatışmalardan uzak duracaksınız.

Sevdiğiniz birinin iyi olması için onunla biraz ilgileniyorsunuz, bu yüzden ona daha yakın olmak ve nasıl yardımcı olabileceğinizi anlamak için elinizden gelen her şeyi yapmaya çalışacaksınız.

BAŞAK : BİRAZ RİSK VAR

Bu cumartesi hayat dolu görünüyorsunuz ve iyimserliğiniz her ortamda kendini hissettirecek. Bunun bir dezavantajı olarak, kendi güvenliğiniz konusunda daha az dikkatli olma eğiliminde olabilirsiniz.

Öğleden sonra, daha yüksek bir olayla karşılaşma riski var. Özellikle de ruh halinizi bozacak bazı aile içi olaylarla karşılaşabilirsiniz.

burclar2.jpg

TERAZİ : BEKAR TERAZİLER İÇİN HARİKA BİR GÜN

Mevcut eğilim tamamen aşkla ilgili ve görünüşe göre ilgili faaliyetlere de aktif olarak yer açıyorsunuz.

Bekar Teraziler, cazibelerinin doruğunda olmasalar da özel biriyle tanışmak için harika bir günde. Akşam saatlerinde de iyi bir arkadaş ortamı arıyorsunuz.

AKREP : SİZİ YOLDAN ÇIKARMAK İSTEYENLERE KARŞI ÇIKAMAYACAKSINIZ

Özellikle harcamalarınıza yeterince dikkat etmiyorsanız, para girişi ve çıkışı bu cumartesi gününün hikayesi olacak.

Sizi yoldan çıkarmaya çalışanlara karşı direnemeyeceksiniz ve harcamalar konusunda tahminleriniz tutacak. Daha önce bu tahminlerinize karşı çıkanlar, belki de partneriniz, bu duruma karşı muhtemelen duyarsız ve umursamaz kalacak.

burclar3.jpg

YAY : FAZLA NAZİKSİNİZ

Bugün çevrenizdekilere karşı çok nazik görünüyorsunuz ve bu tutumunuzdan faydalanabilirsiniz.

İnsanların sizi aptal biri olarak algılamasını, gardınızı da yüksek tutmak istemezsiniz. Muhtemelen sadece duygularınızı takip edeceksiniz ve bazı durumlarda incinebileceğinizi kabul edeceksiniz. Ancak böyle bir hayal kırıklığından kolayca kurtulabileceksiniz.

OĞLAK : BİR PARÇA BOCALAYACAKSINIZ

Bugün birden fazla yeteneğinizi sergilemek adına öne çıkmış olmaktan çok mutlusunuz, ancak bunları başkalarını desteklemek için kullanmaya gelince, işte bu noktada bocalıyorsunuz.

Ne kadar bencillik gösterirseniz o kadar az saygı göreceksiniz. Bu, iş arkadaşlarınızı ilgilendiriyorsa, gelecekte de rahat bir zaman geçiremeyeceğinizden emin olun.

29-burclar.jpg

KOVA : BELLİ ÇABALARA ODAKLANACAKSINIZ

Mevcut eğilim, bir konuyu ele almanızı ve sonra sadece bu konuda çok tutkulu olmanızı sağlayacaktır. Odağınız belirli çabalara odaklanacak.

Ayrıca, bir konudaki kapsamlı bilginizi sergileme fırsatınız da olabilir. Bu açıkça egonuzu gıdıklayacak bir şey olacak.

BALIK : HARİKA BİR GÜN SİZİN İÇİN BAŞLIYOR

Bu cumartesi, özellikle ailenizin de dahil olma potansiyeli varsa, her türlü tutkunun peşinden gitmek için harika bir gün.

Ayrıca kendinizi önemli konum ve güçteki bazı insanlarla iç içe geçmiş halde bulabilirsiniz. Bununla birlikte, söz konusu konum ve güç farkının onlarla iletişim kurarken sizi etkilemesine izin vermeyin.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN