O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu

Acun Ilıcalı'nın tv8 ekranlarında sunduğu O Ses Türkiye yarışmasında ipi göğüsleyen isim Hasan Koçak oldu. Son dönemde Demet Özdemir ile ilişkisinin 'evliliğe yanaşmadığı' gerekçesiyle bittiği konuşulan Oğuzhan Koç'un takımında yer alan Koçak elde ettiği başarıyla ilgili, "Çok gururluyum' dedi.

O Ses Türkiye'nin merakla beklenen şampiyonu açıklandı.

Jüri koltuğunda Murat Boz, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç'un yer aldığı O Ses Türkiye'de Murat Boz'un takımından iki isim, Beyazıt Öztürk'ün takımından üç Oğuzhan Koç'un takımından iki ve Ebru Gündeş'in takımından üç isim adını finale yazdırdı. Dün akşam canlı olarak ekrana gelen finalde büyük heyecan yaşandı.

O Ses Türkiye'de son 4'e kalmayı başaran yarışmacılar Hasan Koçak, Hakkı İlek, Mert Yenihayat ve Devrim Seyrek oldu. Şevval Ekiz ve Mustafa Açıkgöz ise alkışlar eşliğinde stüdyodan ayrıldı.

osesturkiye-272234262-670027364018549-3120936318144716146-n.jpg

EBRU GÜNDEŞ: ARTIK BEN RAHATIM

Yapılan son eleme ile birlikte Ebru Gündeş'in takımında yarışmaya devam eden bir isim kalmadı. Yarışmada şampiyon olma ihtimali kalmayan Ebru Gündeş 'Artık ben rahatım siz düşünün' diyerek kendisi için hazırlanan video'yu izledi.

Beyazıt Öztürk, kendi yarışmacılarından olan Devrim Seyrek'in son 4'teki performansını izlerken duygusal anlar yaşadı. Devrim şarkısını seslendirmesinin ardından 'Beyaz abi ile birlikte çalışıyor olmak onur verici bir şey. Şarkı söylerken bir şeyler anlatmaya çalışıyorum aslında. Umarım bu size de geçiyordur." dedi.

O Ses Türkiye'nin finalinde sürpriz bir isim de vardı. 9. sezonun şampiyonu olan ismi Alkan Dalgakıran finalde sahne aldı. Dalgakıran 'Şampiyon oldum sonra pandemi geldi. Böylece 2 sene şampiyon olan tek isim oldum' diyerek stüdyodakileri güldürdü.

SON 2'YE KALAN İSİMLER

O Ses Türkiye'de finale çıkan iki isim belli oldu. O Ses Türkiye'nin ilk finalisti Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak oldu. Diğer finalist ise Beyazıt Öztürk'ün takımından Devrim Seyrek oldu.

Devrim Seyrek final mücadelesinde 'Yalnızım ben' isimli şarkıyı seslendirdi. Seyrek şarkısını söyledikten sonra yaptığı konuşmada, "Buradaki 10 kişi de bence şampiyon. Buraya geldiğimizden beri arkadaşlığı hiç ihmal etmedik." dedi.

Hasan Koçak final mücadelesinde tulum çalarak 'cilveloy' şarkısını seslendirdi.

osesturkiye-272241301-1943145919198465-40641168055912262-n.jpg

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

O Ses Türkiye'nin bu yıl kazanan ismi belli oldu. O Ses Türkiye onuncu sezonun şampiyonu Hasan Koçak oldu. Oğuhan Koç'un takımından olan Hasan Koçak şu açıklamalarda bulundu: Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Ben Artvin'den geliyorum. Çok gururluyum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN