Öfke sorunu başlıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, başak, oğlak, yay, kova ve balıklar... İşte 27 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Öfke sorunu başlıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, başak, oğlak, yay, kova ve balıklar... İşte 27 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Uzun bir hayal kurma, ona ulaşma ve istediğiniz şey için çabalama döneminden sonra, hayal kırıklığı hissiyle baş başa kalabilirsiniz. Ancak hayaliniz sizi hayal kırıklığına uğratmadı. O hala var. Sadece henüz çok fazla ilerleme kaydetmedi. Kızgınlığınızın bunu görmenizi engellemesine izin vermeyin.

27 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün algılarınız biraz bozuk olabilir. Önemli bir şeye yoğun bir şekilde odaklanıyor olabilirsiniz ve bu da yüksek bir farkındalık halinde olmanıza neden oluyor. Bu bazen düşüncelerinize şüpheyle bakmanıza neden olabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve analizlerinizi daha sonraya, kendinizi daha sakin hissettiğiniz bir zamana saklayın. Birinin veya bir şeyin güvenilir olmadığını düşünmeye başladıysanız, kendinize daha sonra tekrar değerlendirme şansı verin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özel hayatınızdaki biri size bir konuda danışmanlık yapma rolünü üstlendi. Sizi bir konuda beklentilerinizi düşürmeye teşvik ediyor olabilir, ancak elbette bunu bu şekilde ifade etmiyor. Arzunuzun, her ne olursa olsun, çok uçuk ya da ulaşılamayacak kadar aşırı olduğunu düşünüyorlar. Ama onlar kim oluyor da sizi yargılıyorlar? Bugün kimsenin sizi gerçekten istediğiniz bir şeye ulaşmaktan vazgeçirmesine izin vermeyin. Kimsenin kendinize olan güveninizi sarsmasına izin vermeyin. İçinizdeki boğa güçlü ve siz göründüğünüzden çok daha güçlüsünüz!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İşle ilgili bir konuda veya iş yerinde etrafınızdaki insanlar yeni fikrinizi desteklemiyorlar. Siz daha iyi biliyorsunuz. Önerdiğiniz şeye güvenmek için her türlü nedene sahipsiniz. Ancak düşüncelerinize katılmayan birkaç kişi olabileceğinden, kendinizden şüphe etmeye başlayabilirsiniz. Hayat risklerle doludur. Evet, yanılıyor olabilirsiniz. Ancak dersinize iyi çalıştığınıza ve yaptığınız şeyle ilgili içinizde harika bir his olduğuna göre, haklı olma ihtimaliniz yüksektir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Endişelendiğiniz şey başınıza gelmedi. Aslında, gerçekleşmeye hiç yaklaşmadı bile. Bunu zihninize not etmeniz gerekiyor. Siz derin duygulara sahip birisiniz ve bazen bu eğiliminiz endişeler üzerine kafa yorma eğilimini de beraberinde getirir. Bu hatırayı ileride kullanmak üzere zihninizde saklamaya çalışın. Hiç gerçekleşmemiş bir şey için anlamsız bir acı çektiniz. Ancak gerçekleşmiş olsaydı bile, endişelenmeniz bir fark yaratmazdı. Endişenin düşmanınız olduğunu fark ederseniz hayatınız daha keyifli olabilir!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Uzun, çok uzun zamandır bir hayale sadakatle bağlısınız ama o hayal size sadık kalmadı. Uzun bir hayal kurma, ona ulaşma ve istediğiniz şey için çabalama döneminden sonra, hayal kırıklığı hissiyle baş başa kalabilirsiniz. Ancak hayaliniz sizi hayal kırıklığına uğratmadı. O hala var. Sadece henüz çok fazla ilerleme kaydetmedi. Kızgınlığınızın bunu görmenizi engellemesine izin vermeyin. Öfkenin sizi bu yolculuğa devam etmekten alıkoymasına izin vermeyin. Sakin olun. İşleri çok ciddiye almayın. İyi çalışmaya devam edin. Yakında umut verici işaretler görebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Özel hayatınızdaki biri size bir zeytin dalı ile yaklaşıyor olabilir. Barış yapmak istiyorlar. Şüpheci olabilirsiniz. Barış istemediğinizden değil, aslında istiyorsunuz. Ancak, bu kişinin ani özür dileme veya iyi geçinme arzusuna tam olarak güvenmeyebilirsiniz. Belki de art niyetli olduğunu düşünüyorsunuz. Belki de bir şeye ihtiyacı olduğu için olduğundan daha iyi görünmeye çalıştığını düşünüyorsunuz. Sebep ne olursa olsun, eğer istediğiniz şey barışsa, suçlamadan bunu kabul edebilirsiniz. Eğer o kişinin samimi olmadığı ortaya çıkarsa, o zaman yanlış bir şey yapmamış olursunuz. Ama gerçekten çözüm istiyorsa, bunun kapısını açmış olursunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birileri size saygısızlık ediyor. Size kendi tarzınızla öne çıkma şansı vermiyorlar. Sizi eleştirerek küçümsüyorlar. Umudunuzu kaybetmenize neden oluyorlar. O "biri" siz olabilirsiniz! Büyük resimde başka hiç kimsenin saygısızlığı gerçekten önemli değildir. Ancak kendinize saygı duymazsanız, asla bir yere varamazsınız. Eğer denemeye ve ilerlemeye devam etmek istiyorsanız, yaptığınız hataların ya da kaçırdığınız fırsatların hiçbir önemi yoktur. Kendinize hak ettiğiniz nezaketi ve takdiri gösterin. Gereken her şeye sahipsiniz. Kendinize karşı daha sadık ve affedici olmanız gerekiyor!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir hız trenindeki aşırı hız ve sinir bozucu virajlar, inişler ve çıkışlar korkutucu olabilir. Her an kaza yapacakmışsınız ya da rayların kenarından aşağı uçacakmışsınız gibi hissedebilirsiniz. Yine de içten içe bunun olmayacağını bilirsiniz. Böyle bir şeyin olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünseydiniz o trene binmezdiniz bile. Yeni bir girişimle ilgili bazı ürkütücü süreçlerden geçiyor olabilirsiniz. Ancak bu işe girmeden önce bunu doğru bir şekilde analiz ettiniz. Şimdi sadece normal iniş çıkışlar yaşadığınızı kabul etmeli ve yolculuğa olan inancınızı sürdürmelisiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Kendinizle gurur duymalısınız. Son birkaç gündür ya da daha uzun süredir zor bir dönemden geçiyordunuz, ancak yüzünüzden gülümsemeyi ve kalbinizden umudu eksik etmediniz çünkü evren size devam etmeniz ve denemeye devam etmeniz için bir umut ve destek sunuyor. Eğer bu enerjiyi alamıyorsanız, o zaman ona uyum sağlayabileceğiniz sessiz bir yer bulun. Dünyanızda işler yavaş yavaş düzeliyor. İşler değişene kadar mutlu ve umutlu kalabilseniz güzel olmaz mıydı?

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Büyük ve önemli bir karar verdiniz. Bunu yapmanız çok fazla zaman harcamanıza mal oldu. Muhtemelen mevcut durumun en zor kısmının bu olacağını düşündünüz. Ancak kararınızı başkalarına anlatmak çok daha zor olabilir. Belki de yapmayı seçtiğiniz şeyin birilerinin hoşuna gitmeyeceğini zaten biliyorsunuzdur. Onları hayal kırıklığına uğratmak ya da kızdırmak istemezsiniz. Ancak neler olup bittiğini paylaşmama gibi bir seçeneğiniz de yok. Derin bir nefes alın ve sadece söyleyin. Aşırı tepki verebilirler, ancak işler yoluna girdiğinde haklı olduğunuzu göreceklerdir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Niyetiniz çok iyiydi, ancak yakın zamandaki bir çabanız işe yaramadı. Bu niyetinize göre mi yoksa sonuca göre mi değerlendirilmelisiniz? Her şeyden önce denediniz. Bu önemli bir şey. Denemek ve en iyi olasılığa ulaşmak için yeterince umursadığınız anlamına gelir. Eğer bir başkası sizi sonuca göre yargılarsa, bu onun suçudur. Kendinize karşı cömert ve merhametli olun. Hedefiniz yüksekti ve bir dahaki sefere farklı bir şekilde tekrar deneyerek hedefinizi yüksek tutabilirsiniz. Kendinizden asla vazgeçmeyin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Doğuştan naziksiniz ve insanlar sizdeki bu özelliği fark ettiklerinde, çok nazik olduğunuz için sizden faydalanabileceklerini düşünüyorlar. Hassas insanların genellikle bir şekilde zayıf oldukları varsayılır. Ancak sizin için hiçbir şey gerçeklerden daha farklı olamaz! Birinin sizden daha iyi olmaya çalıştığını hissedebilirsiniz. Emin olana kadar nazik olun. Doğru yolu seçmek bazen rahatsız edici olabilir, ancak daha sonra en büyük tatmini sağlar. Eğer biri sizden faydalanmaya çalışırsa, ona ne kadar sert olabileceğinizi gösterin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN