Olmaz denilen oldu gram altın rekor kırdı! Kuyumcular kesin tarih verdi: Aralık 2023'e kadar gram altın bu kadar olacak!

Olmaz denilen oldu gram altın rekor kırdı! Kuyumcular kesin tarih verdi: Aralık 2023'e kadar gram altın bu kadar olacak!

2023 sonunda gram çeyrek altının fiyatı deprem etkisi yaratacak! Kuyumcular altın fiyatı için tarih verdi! Altın her zaman güvenli bir yatırımdır. Altınla ilgili yapılan tahminler ise merak uyandırdı. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

2021 yılı kapsamında altın fiyatları da tüm bunlarla beraber kırdığı rekorlarla birlikte yatırımcısı içinde son derece iyi bir sene geçirmeyi sürdürüyor. Böylelikle de sene sonu buna bağlı olarak da düşüş yaşamış ve kayıp vermişti.

altın fiyatları

Her yükseliş trendi sayesinde 2022 yılında dalgalanmasını sürdüren altın fiyatını ABD Merkez Bankası da sabit tuttu. Dolayısıyla yılın başında FED'den gelen çılgın mesajlarla algılanan panik nedeniyle altın fiyatları yükseliyor gibi görünüyor.

KUYUMCU 2023 YILI VE YIL SONU ALTIN FİYATI TAHMİNİ, YIL SONUNDA GRAM ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altın fiyatı yükselmeyi sürdürürken, kuyumcular da 2022 yılı sonunda altın gram ve çeyrek fiyat tahminini güncelledi. Buna göre altının ons fiyatının Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına bağlı olarak 2.000 Türk Lirası artması bekleniyor. Böyle bir durumla bağlantılı olarak yeni yılda altının gram fiyatının 1.500 sınırını geçmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN