Onlar yarışmada ter dökerken Sergen horul horul uyudu! Somer Şef öyle bir tepki verdi ki... Yarışmacının yüreği yerinden oynattı

Onlar yarışmada ter dökerken Sergen horul horul uyudu! Somer Şef öyle bir tepki verdi ki... Yarışmacının yüreği yerinden oynattı

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından birisi olan MasterChef'te olaysız bir gün geçmiyor. Stüdyoda horul horul uyuyan Sergen'in davranışı pahalıya patladı. Somer Sivrioğlu tarafından sert bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. İşte tüm detaylar...

Yemek yarışmalarının en sevilen programlarından birisi olan MasterChef'te, Somer Sivrioğlu yarışmacıya tepki gösterdi. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu tarafından sunulan yarışma programında yeni bir olay meydana geldi. Dokunulmazlık oyunu esnasında uyuyan Sergen, uyuduğuna pişman oldu.

SOMER ŞEF SERGEN'İ UYURKEN YAKALADI

MasterChef yarışma programının geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takım yarışmacıları arasında oynana dokunulmazlık oyunu esnasında Somer Sivrioğlu'nun dikkatini çeken olay patladı.

Geçtiğimiz bölümlerde sık sık stüdyoda uyuya kalan Sergen, bu kez uyuduğuna pişman oldu. Stüdyoda horul horul uyuyan yarışmacının uyandığını gören Somer Sivrioğlu, laflarıyla tokat gibi vurdu. Somer Sivrioğlu, "Günaydın Sergen! Yine mi uyudun?" sorusu üzerine Sergen'den de, "Yok şefim, hastayım biraz. Rahatsızım, yorgunum." cevabı geldi. Bu söz üzerine Somer Şef cevabını verdi.

masterchef-all-star-da-somer-sivrioglu-studyoda-16425042-4943-m.jpg

SERGEN UYUDUĞUNA PİŞMAN OLDU

Serge'nin uyanmasıyla birlikte, dokunulmazlık oyunu oynayan arkadaşlara saygısızlık yaptığını işaret eden Somer Sivrioğlu açıklamalarına devam etti. Hem kendinden hem de yarışan arkadaşlarından örnek veren Somer Şef, "Bir şey söyleyeceğim. Siz yemek yaparken ben şuraya geçip uyusam ne düşünürsün benim hakkımda? Diğer arkadaşlara saygısızlık oluyor bence. Rahatsızsan sağlık ekibinden arkadaşımız var onu çağır. Gerekirse git arkaya dinlen. Ama burada uyuma olayını bitirmemiz lazım. Arkadaşlarınıza saygısızlık. Burada yarışan insanlar var" sözleriyle Sergen'i hedef aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN