Optik İllüzyon: Resimde İlk Gördüğünüz Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor... Haydi Günün Eğlenceli Kişilik Testini Sizde Yapın...

Optik İllüzyon: Resimde İlk Gördüğünüz Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor... Haydi Günün Eğlenceli Kişilik Testini Sizde Yapın...

Optik illüzyon, kişilik tipinizi ortaya çıkarıyor. Sosyal medyada viral hale gelen bir optik illüzyon, ilk gördüğünüz görüntüye bağlı olarak kişilik tipinizi ortaya koyuyor. Optik İllüzyon: Resimde İlk Gördüğünüz Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor... Haydi Günün Eğlenceli Kişilik Testini Sizde Yapın... İşte sizin de deneyebileceğiniz eğlenceli bir optik illüzyon ve kişilik testi.

Uygun bir psikolojik test sayesinde, bir insanın utangaç ve sessiz mi yoksa kendinden emin ve inatçı mı olduğunuzu saniyeler içinde anlayabilirsiniz. Uzmanlarta göre içgörü size derin sorular sormaktan gelmiyor. Bunun yerine kişiliğinizi ele veren ipuçları basit bir optik illüzyonda ilk gördüğünüz şeyden geliyor .

Bugün utangaç mı yoksa kendinizden emin mi olduğunuzu söyleyecek olan bir optik illüzyon ve kişilik testini paylaşıyoruz.

optik-illuzyon-1.jpg

RESME İLK BAKTIĞINIZDA İLK NEYİ GÖRDÜNÜZ?

İçerik oluşturucuya göre, ilk gördüğünüz şey kişiliğiniz hakkında gizli bir gerçeği ortaya çıkarıyor. Bu resme ilk baktığınızda ne görüyorsunuz? Bir horoz ve ya bir çift dudak mı gördünüz?

EĞER RESME İLK BAKTIĞINIZDA ÖNCE HROZU GÖRDÜYSENİZ

Bu resme ilk baktığınızda ilk önce bir horoz gördüyseniz siz oldukça utangaç bir insansınız. İlk konuşan olmuyorsunuz. Topluluğa girince de önlerde olmak gerine ortalarda olmayı seviyorsunuz. Gerilerde de olmak size göre değil. Çünkü çevreniz insanlar ile çevrili olursa siz daha az fark edilirsiniz yani etrafınızın insanlarla dolu olması sizin görünürlüğünüzü azalttığı için tercih sebebiniz. Kişilik uzmanlarına göre horozu gören utangaç insanlar "Sadece doğru ruh halindeyken ilgi görmekten hoşlanır."

EĞER RESME İLK BAKTIĞINIZDA ÖNCE BİR ÇİFT DUDAK SONRA DA BİR KADIN YÜZÜ GÖRDÜYSENİZ

Bir çift dudak gören insanlar ilk horoz gören insanlardan çok daha farklı bir kişiliğe sahiptirler. Kişilik uzmanları ilk dudak gören insanlara “önce ağzı gördüyseniz, kendinize güvenen, güçlü ve bağımsızsınız demektir” diyor. Bir topluluğa girdiğinizde önlerde olmak sizi korkutmuyor. Çünkü sizlerde öz güven tavan yapmış durumda. İlk dudak görenler her durumda ayakta kalmanın yolunu buluyorlar ve ne olursa olsun pes etmeyen bir kişiliğe sahipler. Dudak görenler toplulukla değil bağımsız da hareket edebilirler. Bağımsızlık onların karakteridir. Topluluk ile hareket etmesi gerektiğinde ise içinde bulunduğu topluluğun kendi fikirleri doğrultusunda hareket etmesinden yanadırlar. Ancak uzmanlar resme baktığınızda ilk dudak sonra da kadın yüzü görenler için bu durumun bir dezavantajı da var diyorlar. Kişilik uzmanlarına göre ilk dudak ve kadın yüzü görenler işler tam istediği gibi gitmediğinde biraz inatçı ve agresif olabiliyorlar. Bu durumda onların direk kaybedenler kulübüne girmesine neden oluyor.

Sizde testte ilk neyi gördünüz? Optik illüzyon size doğruları mı söyledi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN