Paraları dolandırıcıya kaptıran çift huzur ararken huzursuz oldular... Dikkat sizin de başınıza gelebilir! Dolandırıcıların akıl almaz tuzağına düşmeyin

Paraları dolandırıcıya kaptıran çift huzur ararken huzursuz oldular...  Dikkat sizin de başınıza gelebilir! Dolandırıcıların akıl almaz tuzağına düşmeyin

Son dönemlerde gündemde olan bungalov ev kiralamaları popüler hale gelirken çift doğum günü için dolandırıldı. İnternet üzerinden görüp beğenerek kiraladıkları bungalov evler üzerinde dolandırıldılar. Dolandırıcıların telefonlarını engellediklerini belirten çift, şikayetçi olduklarını açıkladılar.

Çift bungalov ev kiralamak isterken paralarından oldular. Meşe çifti, doğum günü için bungalov ev kiralamak istemişti internet üzerinden gördükleri site üzerinden ev kiraladıklarını zannederken dolandıcırıların tuzağına düştüler. 3.400 TL'yi kaptıran çift konu hakkında şikayette bulundular.

ARKADAŞLARININ SÖZLERİ SONRASI HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI

Doğum günü için plan yapmak isterken son dönemlerde sıklıkla gördüğümüz bungalov evler için araştırmalar yapıldı. İnternet üzerinden evlerin fotoğraflarını görüp çok beğenmesi üzerine fiyat konusunda yüzde 15 indirim olduğu belirtilerek iletişime geçildi. 3.400 TL tutarında ki ödemeyi anında hesaba gönderildi. Arkadaşları ise hiçbir bungalov evde sabah akşam yemeği olmaz sözleri üzerine çift dolandırıldıklarını anladı.

Çift özel günü için huzur ararken huzursuz olduklarını ile getirdi. Dolandırıcılar ise telefon üzerinden çifti engellediğini belirtti. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN