Parasız kalıp Hermes çantalarını satıp gram altın alan ünlü kim? Magazin dünyası bunu konuşuyor

Parasız kalıp Hermes çantalarını satıp gram altın alan ünlü kim? Magazin dünyası bunu konuşuyor

Sosyetik çevrelerde tanınan bu kişi, parasız kalınca Hermes çantalarını sattı. On binlerce lira değerindeki bu çantaları satan ünlü isim, parayı gram altına yatırdı. Magazin dünyasını sarsan olay perde arkası açıklandı. İşte tüm detaylar...

Ünlü sosyete boşandıktan sonra Hermes çantalarını sattı. Aldığı parayı altın yatırımına dönüştüren bu hanımefendi satışlarını yurt dışında yaptı. Peki, Hermes çantalarını satan ünlü kim?

NAFAKA YETERSİZ KALDI

Ünlü bir sosyetik kadın, ekonomik durumunu iyileştirmek için değerli Hermes çantalarını ve bazı kıyafetlerini yurt dışında satarak elde ettiği parayla gram altın almış. 10 Haber Magazin Müdürü Müge Dağistanlı'nın iddiasına göre, bu hanımefendi, eski eşinden aldığı nafakanın yetersiz kalması üzerine bu adımı atmış.

Sosyetik çevrelerde tanınan ve marka çantaları, kıyafetleriyle övünen bu kişi, Türkiye’de satış yapmaktan çekindiği için çantalarını Paris'te, ayakkabı ve kıyafetlerini ise Londra'daki ikinci el mağazalarda satmış. Bu satışlardan elde ettiği geliri gram altına yatırarak ekonomik bir hamle yapmış. Ancak bu durum sosyal çevresinde hızla yayılarak dikkat çekmiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN