Parfümünüz Kişilik Özelliklerinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Karakter Özelliklerinizi Söyleyen Kişilik Testi

Parfümünüz Kişilik Özelliklerinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Karakter Özelliklerinizi Söyleyen Kişilik Testi

Bir kişi pahalı bir parfümün kokusuna bayılırken bir başkası dayanamaz. Herkesin aynı kokuları sevmediği ve herkesin kişisel tercihleri ​​olduğu aşikar. Bu yüzden parfümünüz kişiliğiniz hakkında düşündüğünüzden daha çok şey söylediğini biliyor musunuz?

Parfümünüzün kişiliğiniz hakkında çok şey söylemesi şaşırtıcı değil. Farklı kişilik özellikleriyle ilişkilendirilen bir listeye birkaç temel kokuları derledik. Peki siz bu kokulardan hangisine kendinizi daha çok yakın hissediyorsunuz?

Bu kişilik testinde yapmanız gereken tek şey, en sevdiğiniz kokunun hangisi olduğunuz tespit etmeniz gerekiyor. Daha sonra karakter özelliklerinizi öğrenmek çok kolay olacak!

NARENCİYE KOKULARI

Liderlik etmeyi seven biri misiniz? Arkadaşlarınız ve aileniz sizi kararlı ve hatta bazen otoriter biri olarak tanımlar mı? O zaman narenciye bazlı parfümleri sevme ihtimaliniz yüksek. Bu kokular hırslı ve güçlü insanları temsil eder. Juicy Couture'dan Viva La Juicy parfüm kesinlikle size göre.

haberici-004.jpg

GÜL KOKULARI

Nihai bir karar vermeden önce olası her sonucu düşünüyor musunuz? Muhtemelen hassas, ilgili ve şefkatli birisiniz. Başkalarına karşı her zaman düşünceli birisin, bu yüzden pembe kokular sana çok yakışıyor. Gül kokusu nazik insanları temsil eder. Yardley London'dan English Rose Parfüm ve Chloé'den Roses de Chloé muhtemelen sizin için en iyi kokulardır.

LAVANTA KOKULARI

Sosyal kelebekler kesinlikle lavanta kokularını sever. Kolay geçinirsiniz ve arkadaşlarınız ve aileniz her zaman sizinle içki içmek için bir araya gelmekten keyif alır. Bunun da ötesinde, her zaman arkadaş canlısısınız ve başkalarına gerçek bir ilgi gösteriyorsunuz. Arkadaşlıklara değer veriyorsunuz ve her zaman kötü bir gün geçirdikten sonra birini nasıl neşelendireceğinizi biliyorsunuz. Lavanta kokuları sizin için harikadır ve Libre by Yves Saint Laurent ve Obsessed by Calvin Klein parfümleri mükemmel bir uyum sağlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN