Parmaklarınız Gerçek Kişiliğiniz Hakkında Ne Anlatıyor? Önce Eline Bak Sonra Oku...

Parmaklarınız Gerçek Kişiliğiniz Hakkında Ne Anlatıyor? Önce Eline Bak Sonra Oku...

Evet, doğru okudunuz. Ellerinizden, özellikle parmaklarınızdan bahsediyoruz. Kişiliklerin insan anatomisinin bu kısmıyla da ilgili olabileceğini kim düşünebilirdi? Görünüşe göre bu araştırmaya çok zaman harcandı. Kişiliğiniz hakkında yalnızca parmaklarınızın uzunluğuna bağlı olarak ortaya çıkarılabilecek gizli gerçekler vardır. Daha da iyisi, aslında başkalarının kişilikleri hakkında varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Yeni insanlarla mı tanışıyorsunuz yoksa bir randevuya mı çıkıyorsunuz? Bu yazıyı, iyi tanımadığınız veya hatta hiç tanımadığınız insanlardan neler bekleyebileceğinizi bilmek için oldukça faydalı bulacağınıza bahse gireriz.

yuzuk-parmagi.jpg

A KISA İŞARET PARMAĞI UZUN YÜZÜK PARMAĞI

Görünüşe göre, yakışıklı erkekler bu kategoriye ait. Yakışıklı ve cana yakın – çabuk arkadaş edinirler. İş şanslarını denemeye gelince, biraz daha cüretkar ve saldırgan olabilirler. Ancak bu özellik, para kazanma konusunda doğal bir yeteneğe sahip oldukları için iş dünyasında onlara hizmet eder.

B KISA YÜZÜK PARMAĞI UZUN İŞARET PARMAĞI

Bu kategorideki erkekler kendinden emin ve biraz kibirli görünüyor. İşin garibi, bu tip yalnız bırakıldığında başarılı oluyor ve yalnız çalışırken en üretken olanıdır. Bu el şekline sahip bir erkeğe aşık olursanız, kimseye çıkma teklif etmekte hızlı olmadıkları için başlamaya hazır olun.

parmaklar.jpg

C YÜZÜK PARMAĞI VE İŞARET PARMAĞI AYNI UZUNLUKTAYSA

Dengeli bir parmak boyutu görünüşte dengeli bir kişilik anlamına gelir. Bu adamlar ilişki merkezli ve samimi, her şeyden önce sadakate değer veriyorlar. Kendileriyle ve dünyayla uyum içinde görünüyorlar ve genellikle çok rahatlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN