Pasaportu çalınan ünlü oyuncu filminin galasına katılamadı

Pasaportu çalınan ünlü oyuncu filminin galasına katılamadı

Fransa'daki evine giren hırsızın pasaportunu çalması nedeniyle Türkiye'ye gelemeyen oyuncu Melisa Aslı Pamuk, rol aldığı "Kadınlara Mahsus" filminin de dün akşamki galasına katılamadı.

Başrollerini Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Ceyda Düvenci, Melisa Aslı Pamuk, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman ve Merve Çağıran'ın paylaştığı "Kadınlara Mahsus" filminin galası dün akşam İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.

Fransa'nın Lille takımının futbolcularından olan sevgilisi Yusuf Yazıcı ile birlikte Lille'de oturdukların evi soyulması ve pasaportunun da çalınması sebebiyle galaya katılamayan Melisa Aslı Pamuk, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

'ÇOK GÜZEL BİR İŞ ÇIKARDIK'

Çok üzgün olduğunu söyleyen Pamuk, "Çok güzel bir iş çıkardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gişemiz bol olsun" ifadelerini kullandı.

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu senaryosunu ise Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kalema aldığı "Kadınlara Mahsus", kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen sekiz kadının hikayesini konu alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN