Pazartesi Kabus Gibi Çöküyor! Kimler Nelere Dikkat Etmeli? 8 Ağustos Burç Yorumları...

Pazartesi Kabus Gibi Çöküyor! Kimler Nelere Dikkat Etmeli? 8 Ağustos Burç Yorumları...

8 Ağustos burç yorumları: Aslan, Akrep, Yengeç, İkizler ve tüm burçları haftanın ilk işgünü neler bekliyor? Pazartesi gününün şanslıları ve şanssızları hangi burçlar? Yıldızlar kimleri ne şekilde uyarıyor? İşte gününüzü kolaylaştıracak burç yorumları ve yaşama dair önemli tüyolar...

8 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu pazartesi her türlü aşırılıktan, özellikle de fazla yemekten ve içmekten kaçınmak isteyebilirsiniz.

Ayrıca, herhangi bir önemli nedeni olmasa da çok fazla utangaçlık gösteriyorsunuz. Bu durum aşırı davranışların potansiyel bir tetikleyicisi olabilir. Ayrıca, partnerinizin bazı şeylerle çok meşgul olması sizi ihmal etmeyi tercih ettiği anlamına gelmez.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Başkalarına karşı nazik olmak, onların isteklerini yerine getirmek birçok konuda size uzun bir yol kat etmenizi sağlasa da bu pazartesi gününde zamanınızı kendinize ayırmanız gerekiyor.

Biraz bencillik size iyi gelecek. Ancak bu, iş arkadaşlarınızla ilişkinizi geliştirmeye odaklanmamanız gerektiği anlamına gelmez.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu pazartesi benmerkezci ve sahiplenici olmaya meyillisiniz ve partneriniz ne kadar sınır koymaya çalışırsa çalışsın, onu aşmaya çalışıyorsunuz.

Öğleden sonra bir arkadaşınız sizden yardım isteyebilir ve siz daha meseleyi anlamadan onları reddetme eğiliminde olabilirsiniz.

burc-yorumlari-001.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre bu pazartesi, özellikle çok iyi tanımadığınız ama hayatınızda önemli olma potansiyeline sahip insanlara karşı hassas ve özenli olmanın size uzun bir yol kat etme fırsatını verebileceğini göstermek istiyor.

Bugün kendinizi geliştirmeye çok zaman ayırıyorsunuz, ancak gelecekte işinize yarayacak şeylerle kendinizi meşgul ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İster küçük ister büyük olsun, bugün başaracağınız her şey, yalnız zaman geçirmeye meyilli olmanıza rağmen, sosyal etkileşimlerle ilgili olacak.

Orijinal fikirler başkalarıyla olan etkileşimlerinizden ortaya çıkacak. İhtiyacınız olan her neyse, onu iş yerinde, aile ortamınızda ve hatta motivasyonunuzda bulacak, büyük ölçüde başkalarının size nasıl davrandığına bağlı olacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Vücudunuzun ve zihninizin uygun şekilde dinlenmeye ihtiyacı var ve görünüşe göre yeni haftaya, kendinizi geçen haftanın başında olduğundan daha yorgun hissederek başlamak üzeresiniz.

Ayrıca daha fazla egzersiz yapmanız gerekebilir. Öğleden sonra, büyük olasılıkla doğru insanların etrafınızda bulunmasını mizah anlayışınız sağlayacaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu pazartesi gününün oldukça çalkantılı geçeceğini ve dikkatinizi iş yerinde çözmesi çok zor bazı konulara çekeceğini söyleyebiliriz.

Öte yandan, dinlenmiş ve savaşmaya hazır görünüyorsunuz. Ayrıca, verimli bir sabah geçireceksiniz, bu nedenle günün yoğunluğu öğle yemeğinden sonra önemli ölçüde azalacaktır.

burc-yorumlari-3.jpg

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim, sizi oldukça benmerkezci olmaya ve yalnızca nihai hedeflerinizi görmeye itecek.

Ancak iyi haber şu ki, dış etkilere, yani partnerinizin görüşlerine karşı hassassınız. Onun sizi eleştirmesi ve sorunları güzel bir şekilde ortaya koyma biçimi sizi daha sonra pişman olacağınız şeyleri yapmaktan alıkoyacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu pazartesi genel sağlığınız ile çok meşgul görünüyorsunuz, bu nedenle çoğunlukla bilgi sahibi olmak amacıyla her türlü aktiviteye başvuracaksınız.

Bu durum; sağlık, güzellik ve fitness endüstrisindeki en son modadan çok etkileneceğiniz, ancak uzun süreli egzersiz alışkanlığı kazanma veya düzgün bir beslenme şekliyle ilgilenmeyeceğiniz anlamına gelir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Planlarınız ailenizdekilerle tam olarak örtüşmese bile, bugün onlara karşı kırgın olmaktan kaçının. Alternatif yollar bulmaya çalışın ve herkesi bağrınıza basın.

Her türlü girişim yoluyla kısa vadeli hedeflerinize ulaşma şansınız olacak.

burc-yorumlari-2-001.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yaptığınız şeyin zararsız olduğunu düşünseniz bile yalan söylemekten ve başkalarını yanıltmaktan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

Bu hiçbir şekilde gurur duyabileceğiniz bir şey değil. Ayrıca, aileden yaşlı birini, size hayatınızda doğru ilkeleri aşılamak için çok zaman harcamış birini hayal kırıklığına uğratma riskiniz de olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu pazartesi bazı değişikliklere kolayca uyum sağlayabileceğinizi göstereceksiniz ama aynı zamanda inatçılığınız yine kendini belli edecek.

Bu kadar inatçı birine rastlamadığınız için şanslısınız, bu yüzden muhtemelen günün büyük bir kısmını kendi çizdiğiniz yolda ilerleyerek geçireceksiniz. Şu anda aşkta kazanma şansınız paraya göre daha yüksek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN