Polis olma hayali kuranlar müjde! EGM 10.000 polis alımı yapacak: Başvuru şartları tek tek açıklandı!

Polis olma hayali kuranlar müjde! EGM 10.000 polis alımı yapacak: Başvuru şartları tek tek açıklandı!

İş arayışında olan insanlar için büyük bir müjde geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin personel alımı yapıyor. Tüm detaylar haberimizde.

Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin kişilik kadro açtı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayından sonra Resmi Gazete üzerinden duyurulan Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin polis alımı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10 BİN POLİS ALIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imza attıktan sonra kesinleşen Emniyet Genel Müdürlüğü alımları yakın zamanda başlıyor. Adaylardan ilk etapta başvuruları alınacak ve daha sonra sözlü ve fiziksel olmak üzere iki aşamalı sınava girilecek. Başarılı olan adaylar 6 aylık bir POMEM eğitim sürecinden geçtikten sonra mesleklerini icra etmeye başlayacak.

Polis Olma Hayali Kuranlara Müjde

 Yayınlanan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilata 1 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, 3 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkan Yardımcısı, 1000 polis memuru alınacak. Emniyet Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına ise 9000 polis memuru, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı merkez teşkilatına ise 1 şube müdürü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merkez teşkilatına ise 3 daire başkanı ve 16 şube müdürü alımı yapılacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN