Resimde 13 gizli insan yüzü var! Yalnızca IQ'su 160'ın üstünde olanlar 30 saniyede bulabiliyor!

Resimde 13 gizli insan yüzü var! Yalnızca IQ'su 160'ın üstünde olanlar 30 saniyede bulabiliyor!

Optik illüzyon IQ testi: bugün sizin için göz önünde saklanan 13 gizli yüzü görmeniz gereken böyle bir optik illüzyon sunuyoruz. Yapabilecek misiniz?

İnternet kullanıcıları arasında yeni bir trend hızla yayılıyor. Sosyal medya platformlarındaki kullanıcılar, bir optik illüzyon resminde 13 gizli yüzü aramakla meşguller. İlk bakışta sadece 2 at ve bir insanın görüldüğü resim, dikkatli ve sabırlı gözler için 13 gizli yüzü barındırıyor.

Resim, genellikle 2 at ve 1 insanın ormanın içinde ilerlediği bir sahne sunuyor. Ancak bazı kullanıcılar, belirli bir açıdan bakıldığında veya resmi uzun bir süre boyunca incelendiğinde, gizli yüzleri gördüklerini iddia ediyorlar. Bu durum, sosyal medya üzerinde büyük bir merak ve heyecan yarattı.

1-018.jpg

RESİMDEKİ 13 GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN?

Burada, resimdeki 13 gizli yüzü bulmanızı isteyen bir illüzyon mücadelemiz var. Bu yanılsama resmi, algımızın mükemmel bir örneğidir ve gizli nesnelerin varsayımı bizi aldatabilir. Bu resimde 13 gizli yüz var ama onları ancak Sherlock Holmes gibi dedektiflik becerisine sahip kişiler 30 saniyede bulabilir.

Şekilleri ve boyutları hakkında kafanızda bir varsayımla aradığınız için nihayet görmeniz birkaç dakikanızı alabilir. Ama cevabı öğrenince çok şaşıracaksınız!

GİZLİ YÜZLERİ BULDUN MU?

Yukarıdaki hikayeyi okuduysanız, görünümleri ve konumları hakkında belirli bir beklentiyle gizli bir nesne aradığımızda, onu çok iyi gizlendiği için değil, göz önünde olmasını beklemediğimiz için bulamadığımızı bilirsiniz.

Gizli yüzleri göremiyorsanız, bunun nedeni şekli, boyutu ve görünümü hakkındaki varsayımlarınıza aykırı olabilir. Ancak optik illüzyon resmindeki gizli yüzleri bulanları tebrik ederiz! Olağanüstü uzamsal akıl yürütme becerilerine sahip görsel bir ustasınız. Zorlukları açık bir zihinle ve beklentilerden ve varsayımlardan yoksun olarak keşfetme eğilimindesiniz.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Ancak yine de bu optik illüzyonda gizli yüzleri arıyorsanız. Merak etmeyin, cevabı aşağıda paylaştık.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN