Resimde kaç hayvan olduğunu bulabilir misin? Sadece IQ seviyesi yüksek olanlar 23 saniyede bulabiliyor!

Resimde kaç hayvan olduğunu bulabilir misin? Sadece IQ seviyesi yüksek olanlar 23 saniyede bulabiliyor!

Optik illüzyon testi: Aşağıdaki resimde gizlenmiş birden fazla hayvan var. Hepsini 23 saniyede tespit etmek için gerekenlere sahip misiniz? Gözlem becerilerinizi kontrol etmek için bu optik illüzyon testini yapın.

Beyin ve gözler insan vücudundaki en temel ve karmaşık organlardan biridir. Çevremizdeki dünyayı görmemize ve deneyimlememize izin veriyorlar. Ancak Sürekli ekrana bakmak duyularımızı köreltti ve dikkat süremizi kısalttı. Hayatta ilerlemek için zihninizi ve gözlem becerilerinizi keskin tutmak gerekir. Ve muhtemelen bunu yapmanın optik illüzyon testlerini kontrol etmekten daha iyi bir yolu yoktur. Bugün sizin için çok eğlenceli ama zorlu bir optik illüzyonumuz var.

Aşağıdaki resimde pek çok hayvan gizlenmiştir ve hepsini 23 saniye içinde bulup tanımlamanız gerekir. Gerekenlere sahip misin? Öğrenme zamanı.

1-008.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAYVANLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda verilen çeşitli hayvanlardan oluşan bir resimdir. Ancak işin püf noktası, bulanık ve gizli oldukları için onları doğrudan görememenizdir. Ayrıca hepsini bulmak için sadece 23 saniyeniz var. Ne kadar akıllı olduğunuzu belirleyeceği için optik illüzyona bir göz atın.

Bu optik yanılsamayı anlamak için tüm gözlem becerilerinizi ve beyin gücünüzü kullanmanız gerekecek. Ancak sadece 23 saniyeniz olduğunu unutmayın.

GİZLİ HAYVANLARI BULDUN MU?

Bütün hayvanları gördün mü? Çoğu insan 6-8 hayvanın yerini tespit edebilir. Ortalamanın üzerinde gözleme sahip olanlar 10 hayvanı görebilir ve yalnızca keskin gözlere sahip olanlar 12 hayvanın tümünü tanıyabilir. Hangi kategoriye girdin? Yorumlarda bize bildirin ve bu optik illüzyon testini arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmayı unutmayın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu optik illüzyonda saklanan 12 hayvan var. Soldan sağa doğru sırasıyla şu şekildedir:

1 Kutup Ayısı
2 Köpekbalığı
3 Kurt
4 Sincap
5 Şahin
6 Fok
7 Kokarca
8 Ren geyiği
9 leopar
10 Vinç
11 Tilki
12 Kertenkele

2-007.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN