Resimdeki farklı elbiseyi bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor! Yalnızca keskin gözlere sahip olanlar 6 saniyede buluyor!

Resimdeki farklı elbiseyi bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor! Yalnızca keskin gözlere sahip olanlar 6 saniyede buluyor!

Resimdeki farklı elbiseyi 6 saniyede bulanların dahi bir beyne sahip olduğunu söyleniyor. Bu zeka bulmacası resminde diğerlerinden farklı olan elbiseyi zaman sınırı içinde tespit edebilir misin?

Zeka bulmacasının bu meydan okumasında, birçok elbise görebileceğiniz bir resim var ve bugünkü meydan okumada, resimdeki farklı elbiseyi bulmanız gerekiyor. Bu görüntüyü ilk kez gördüğünüzde, tüm bu elbiselerin aynı şekilde olduğunu hissetmiş olmalısınız ama hiç de öyle değil. Bu zorluğun cevabını bulmak için konsantrasyona ihtiyacınız var ve sadece 10 saniyeniz var. Resimdeki farklı elbiseyi zaman sınırı içinde tespit edebilir misin?

1-009.jpg

FARKLI ELBİSEYİ BULABİLİR MİSİN?

Zeka bulmacaları, zihninizi keskinleştirmek ve konsantrasyon seviyenizi artırmak için çok etkili olduğunu kanıtladı. Bu görselde toplam 7 satır ve 13 sütun bulunmaktadır. Bu dört sıranın herhangi birinde diğerlerinden farklı olan bir elbise var ve onu bulmanız için size sadece 10 saniye verilecek. Bu zaman sınırı içinde farklı olan elbiseyi bulanların zekası ortalamanın üstünde olduğu iddia ediliyor. Yapabilir misin?

Ara ve bul aktivitesi, bir görseldeki gizli bir nesneyi belirli bir zaman sınırı içinde bulma temeline dayanır. Bu gizli öğe herhangi bir nesne, hayvan, sayı, alfabe vb. olabilir. Bu aktivite, konsantrasyonu artırmada ve görüş keskinliğinizi geliştirmede faydalıdır. Bu mücadelede size bir resim sunulacak ve önünüzdeki zorluk gizli elbiseyi bulmak olacak. Detaylara dikkatinizi test etmenin hızlı ve kolay bir yoludur.

FARKLI ELBİSEYİ BULDUN MU?

Bu optik illüzyon resmine yakından bakın ve kıyafetlerin arasındaki farklı elbiseyi bulmaya çalışın. Farklı olan kıyafeti bulmayı zorlaştıran diğer elbiseler çok sayıda olduğu ve kamufle ettikleri için bulmak çok zor görünebilir. Peki, 10 saniye içinde farklı olan elbiseyi bulmayı başardın mı? Gizli elbiseyi hala bulamanyalar cevabı öğrenmek için okumaya devam edebilir.

ZEKA BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Görüntüde diğerlerinden farklı olan elbiseyi bulduysanız, sizi tebrik ederiz. Ortalamanın üzerinde bir zekaya sahipsiniz. Ancak farklı elbiseyi hala arıyorsanız, aşağıdaki resimde cevabı kontrol edin. Bu elbisenin rengi diğerlerinden farklıdır.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN