Resimdeki gizli kadının yüzünü 8 saniyede görebiliyorsanız yüksek zekaya sahipsiniz demektir!

Resimdeki gizli kadının yüzünü 8 saniyede görebiliyorsanız yüksek zekaya sahipsiniz demektir!

Askerin karısı bu görsel resimli yapbozda saklanıyor. Onu 8 saniye içinde fark edip vizyonunu kanıtlayabilir misin?

Muhtemelen her gün zeka bulmacaları çözmenin seni daha akıllı yaptığının farkındasındır. Bu çevrimiçi bulmacaların bilişsel yeteneklerinizi, hafıza gücünüzü ve mantıksal ve gözlemsel yeteneklerinizi artırdığı bilimsel olarak gösterilmiştir. Ayrıca, bu beyin sorunları denenmiş ve gerçek bir ruh hali yükselticidir. Yol boyunca eğlenirken kendinizi test edebilir ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Bugün, bu gizli nesne zeka oyunlarının yepyeni bir versiyonuyla karşınızdayız. Bugün sizin için görsel bir test hazırladık. Bu yeni beyin bulmacasının konsepti oldukça basittir. Bir fotoğrafı incelemeli ve içinde gizlenmiş bir öğeyi görmelisiniz. Gizli öğe, saat ve kitap gibi nesnelerden hayvanlara, kuşlara ve sürüngenlere kadar her şey olabilir. Peki, vizyonunuza meydan okumaya hazır mısınız? Hadi başlayalım.

1-013.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KADINI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, bir ormanda yolunu bulan bir asker görebilirsiniz. Asker karısını ormanda arıyor. Karısı bir yerlerde saklanıyor ve onu bulmak sana düşüyor. Bu, vizyonunuzun mükemmel bir testidir. Öyleyse, telefonlarınızı alın, zamanlayıcılarınızı ayarlayın ve başlayın. Başlamadan önce size önemli bir ipucu, askerin karısı ondan çok uzakta değil. Ona çok yakın.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Resimdeki gizli kadını bulmayı başaranları tebrik ederiz. Fakat hala kadının nerede saklandığını bulamayanlar cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir. İşte bu görsel test bulmacasının çözümü. Kendinize bir göz atın:

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN