Reyting rekortmeni dizi Ankara'yı karıştırdı! Ankaragücü'nden Behzat Ç.'ye sert tepki!

Reyting rekortmeni dizi Ankara'yı karıştırdı! Ankaragücü'nden Behzat Ç.'ye sert tepki!

Çekimleri Ankara'da yapılan ve BluTV'de izleyiciyle buluşan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' adlı dizide yayınlanan bir sahne, Süper Lig ekibi Ankaragücü'nün tepkisini topladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Güven Kıraç, Berkan Şal ve İnanç Korucu'nun rol aldığı 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' adlı dizide uyuşturucu satıcısı bir karakterin Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesine sert bir dille tepki gösterdi.

2015 yılında Aydın Doğan tarafından oluşturulan ve 19 Ocak 2021 tarihinde ABD merkezli küresel medya ve eğlence şirketi Discovery tarafından yüzde 35 hissesi satın alınan online dizi ve film platformu BluTV'de izleyiciyle buluşan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' adlı dizide yayınlanan sahneyi 'saygısızlık' olarak tanımlayan Ankara ekibi, dizinin dizisinin senaristinden, yapımcısından ve yayıncı kuruluşundan özür beklediklerini açıkladı.

mv5bztm0mwiwzjgtzjllmy00odhjlwjmzgqtnzgzodu3ymzhytjmxkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-v1.jpg

"ÖZÜR BEKLİYORUZ"

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dijital bir platformda yayınlanan Behzat Ç. dizisinde bir uyuşturucu satıcısının MKE Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesini üzülerek takip ettik. 112 yıllık bir tarihe sahip; Milli Mücadele döneminin kahramanları İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir kulübün armasının bu şekilde kullanılmasını şiddetle kınıyoruz. Ankara'da çekimleri yapılan bir dizinin, Ankara'nın en önemli değerlerinden birine yaptığı bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Behzat Ç. dizisinin senaristinden, yapımcısından ve yayıncı kuruluşundan; camiamızdan özür dilemesini ve yaptıkları kabul edilemez yanlışı düzeltmesini ivedilikle bekliyoruz. Konunun mutlaka takipçisi olacağız."

Screenshot_22

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN