Rol arkadaşıyla gece yarısı dudak dudağa yakalanmıştı! Ünlü oyuncu boşandı!

Rol arkadaşıyla gece yarısı dudak dudağa yakalanmıştı! Ünlü oyuncu boşandı!

Rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak ile öpüşürken yakalanan oyuncu Elit Andaç Çam, eşi Aziz Caner İnan boşandı. 4 yıllık evlilik tek celsede bitti.

Elit Andaç Çam, 2019 yılında evlendiği oyuncu Aziz Caner İnan ile bugün tek celsede boşandı. Elit Andaç Çam, geçtiğimiz günlerde partneri Bülent Emrah Parlak ile sokak ortasında öpüşürken yakalanmıştı.

emrahhfg.jpg

Çiftin duruşması Adalar Adliyesi'nde görüldü. Duruşmada hazır bulunan çift, birbirinden bir talepte bulunmadı. İkilinin 4 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirdiği öğrenildi.

ess.jpg

ROL ARKADAŞIYLA ÖPÜŞÜRKEN YAKALANMIŞTI

Başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Leyla ile Mecnun Değil oyunundaki evli rol arkadaşı Elit Andaç Çam ile Beyoğlu sokaklarında öpüşürken objektiflere yansımıştı. Asmalımescit'teki bir mekanda sabaha kadar eğlenen Bülent Emrah Parlak ile Elit Andaç Çam, sokak aralarında dakikalarca öpüşürken kameralara yakalanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN