RTÜK takibine giren Camdaki Kız dizisi uslanmadı! O sahne izleyenleri sinirden kudurtacak, final sahnesi bomba geliyor

RTÜK takibine giren Camdaki Kız dizisi uslanmadı! O sahne izleyenleri sinirden kudurtacak, final sahnesi bomba geliyor

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Camdaki Kız için RTÜK devreye girdi. Daha önce de uyarılarda bulunduğu ortaya çıkan dizi için bu kez Twitter'dan paylaşım yapıldı. Yakın markaja aldığı diziyi açıkça ifşa eden RTÜK bakın ne uyarı yaptı?

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı Camdaki Kız dizisi izlenme rekorları kırarken, dizinin işlediği konu da bir o kadar tepki görmeye başladı. Aile içinde yaşanan uygunsuz ilişkileri konu edinen dizi için RTÜK devreye girdi. Sosyal medya hesabından alelen isim verdiği dizi için RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, bakın neler yazdı?

camdakikiz.jpg

CAMDAKİ KIZA RTÜK AYARI

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlar kıran Camdaki Kız dizisi için beklenmeyen bir hamle geldi.

camdaki.jpg

Cesur sahneleri kadar işlediği konu bakımından da dikkat çeken dizi, çok sayı da tepki gördü. Aşk-ı Memnu dizisine benzetilen dizi de aile içi uygunsuz sahnelerin yaşanması şikayetlere neden olmuştu.

kiz.jpeg

RTÜK BAŞKANI SERT UYARDI! TAKİBE ALINDI

Şikayetler üzerine devreye giren RTÜK diziye daha önce uyarılar da bulunmuştu. Uyarılara uymayan dizi için bu kez RTÜK Başkanı Şahin, kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Şahin, dizinin yakın takibe alındığını duyurdu.

rtuk.jpg

Uyarılardan sonda sizin yakın zamanda final kararı alacağı da iddialar arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN