Rüyada gelinlik giymek nasıl yorumlanır?

Rüyada gelinlik giymek nasıl yorumlanır?

Rüyada gelinlik, gelinliğin durumuna ve rüyayı gören kişiye göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüya tabirlerinde, rüyasında gelinlik giyen kişi bekarsa evlenecek, yaşlıysa da sevinecektir. Rüyanın yorumu, gelinliğin rengine göre değişmektedir. İşte bilmeniz gerekenler…

Rüyada gelinlik, kimi zaman iyi kimi zaman kötü şekillerde yorumlanmıştır. Gelinlik; temiz ve mutlu bir evliliğe yorulur ancak bu durum rüyayı gören kişiye göre değişmektedir. Gelinlik kirliyse kötü bir evliliğe, siyahsa da evlilikteki sorunlara işarettir. İşte rüyada gelinlik görmekle ilgili bilmeniz gerekenler…

GELİNLİK GÖRMEK

Rüyada gelinlik giymenin yorumu, kişinin evli ya da bekar olmasıyla ilgili değişmektedir. Bekar bir kişi rüyasında gelinlik görüyorsa yakın zamanda evlenecek ve mutlu olacaktır. Bazı yorumlarda ise bekar bir kişi gelinlik görürse başarılı olacağı bir
işe girecektir. Evli bir kişi rüyasında gelinlik görürse aile ya da iş hayatıyla ilgili iyi bir haber alacaktır. Rüyayı gören kişi, iş hayatında terfi alabilir. Bazı yorumculara göre evli bir kişi rüyasında gelinlik görürse çocuk sahibi olacaktır.

Rüyasında gelinlik giyip dolaştığını gören kişi mutlu bir birlikteliğe başlangıç yapacak ya da sevdiği kişi ile ilgili iyi gelişmeler yaşayacaktır.

TEMİZ GELİNLİK

Rüyada temiz gelinlik görmek, rüyayı gören kişinin aile hayatında çok mutlu olacağına, iş hayatında ise başarılar elde edeceğine işarettir. Öte yandan temiz gelinlik giymek, kişinin başladığı bir işten başarılı sonuç almasına yorulur.

KİRLİ GELİNLİK

Rüyada temiz gelinlik görmek her ne kadar olumluysa da kirli gelinlikle ilgili olumlu yorum yapılmamıştır. Kirli gelinlik giyen kişi, üzüntü yaşayacak, dert ve sıkıntılarla karşılaşacaktır. Rüyayı gören kişi bekarsa mutsuz olacağı bir evliliğe, evli ise hayırsız bir evlada yorulur.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

SİYAH GELİNLİK

Rüyada siyah gelinlik görmekle ilgili iyi yorumlar yapılmamıştır. Rüyayı gören kişi mutsuz olacağı bir birliktelik yaşayacaktır. Kişi eğer evliyse eşiyle sorunlar yaşayacaktır. Rüyada görülen gelinlik yırtık ise kişinin iş hayatındaki başarısızlığa işarettir. Ancak yırtık gelinliği çıkarırsa kötü olaylardan kurtulacaktır.

19-11/07/siyah-gelinlik.jpg

GELİNLİK ÇIKARMAK

Rüyasında gelinlik çıkardığını gören kişi, yakın zamanda başarılı sonuçlar elde edecektir. Bazı yorumculara göre de rüyayı gören kişinin karşısına iyi fırsatlar çıkacak ancak kişi bunları değerlendiremeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN