Sadece o ikisini öldüremedi! 11 yıllık Kurtlar Vadisi dizisinden ilginç detay

Sadece o ikisini öldüremedi! 11 yıllık Kurtlar Vadisi dizisinden ilginç detay

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterinin öldüremediği iki düşmanın kim olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

2003-2005 ve 2007-2016 yılları arasında dizi olarak yayınlanan ve 4 sinema filmi bulunan Kurtlar Vadisi'nde başrol karakter Polat Alemdar, karşısına çıkan bütün düşmanlarını ortadan kaldırmayı başardı. Fakat kendisine düşman sadece iki karakteri öldüremediği ortaya çıktı.

AMON VE POLAT'IN MÜCADELESİ

Hollywood'un önemli yıldızlarından Andy Garcia'nın oynadığı Amon karakteri, izleyicilerin hafızasında özel bir yere sahip.

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın en zorlu düşmanlarından biri olarak karşımıza çıkan Amon, Polat ile mücadele etti.

Karakter, dünyaca ünlü oyuncu Andy Garcia'nın oyunculuğu ve dizideki etkileyici performansıyla izleyicilerin korkulu rüyası haline geldi.

polat-alemdarin-olduremedigi-karakterler-hangileri-1.jpg

UNUTULMAZ DÜŞMAN

11 yıl boyunca devam eden serüvenin sonunda birçok düşmanı alt eden Polat Alemdar, Amon karakteriyle amansız bir mücadeleye girişti ve bu nedenle izleyicilerin hafızasında unutulmaz bir düşman olarak kaldı.

TOMBALACI MEHMET'İN EŞİ ESTHER'İ DE ÖLDÜREMEDİ

Öte yandan seyircilerin çoğu Amon karakterinden çok Tombalacı Mehmet'in eşi Esther Hirch'i Polat Alemdar'ın sonunu getiremediği ikinci düşman olarak biliyor.

polat-alemdarin-olduremedigi-karakterler-hangileri-2.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN