Şahan Gökbakar, Batı Karadeniz'deki sel felaketine yardım gönderiyor

Şahan Gökbakar, Batı Karadeniz'deki sel felaketine yardım gönderiyor

Marmaris'teki orman yangınlarına destek olabilmek için canla başla mücadele eden Şahan Gökbakar şimdi de Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketi için seferber oldu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'teki orman yangınında verdiği mücadele ile halkın büyük takdirini topladı. Yaptığı canlı yayınlar ile yangınla mücadeleye büyük destek olan Gökbakar, bu kez de Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketine destek olmak için kolları sıvadı.

BİR KOMYON YARDIM MALZEMESİ GÖNDERECEK

Afetzedelere destek olmak amacıyla bölgeye bir kamyon yardım malzemesi göndereceğini söyleyen Gökbakar, takipçilerine de yardım yapmaları için çağrıda bulundu.

icccdfhdfhdfh.jpg

Ünlü komedyen paylaşımında "Kastamonu ve Sinop'tan gelen haberler üzerine oradaki tanıdıklarımla konuştum. İçme suyu ve gıdayı acil olarak acil ihtiyaç listesinde belirtiyorlar. Onun dışında bebek maması ve bezi, kıyafet ve selle gerekli ekipmanlar. Yağmurluk yağmur çizmeleri el feneri gibi şeylere ihtiyaç varmış. Tahliye edilenler yurtlara yerleştiriliyormuş. Oradakilerin ihtiyaçları karşılanıyormuş" ifadelerini kullandı.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN