Sararan yastık kılıflarını sakın atmayın! Bu yöntemle sarı lekelerden eser kalmayacak

Sararan yastık kılıflarını sakın atmayın! Bu yöntemle sarı lekelerden eser kalmayacak

Beyaz yastık kılıflarında zamanla sararma problemleri ortaya çıkabilir. Eğer normal yıkamayla sarı lekeleri çıkaramıyorsanız, yastık kılıflarınızı beyazlatmak için özel bir karışım kullanabilirsiniz. İşte sararan yastık kılıflarını beyazlatmanın yöntemleri...

Yastık kılıflarının sararması, içerisinde bulunan ölü deri hücreleri, ter, bakteri, toz akarları ve hatta küf gibi etkenlerden kaynaklanabilir. Sararmış yastık kılıflarını beyazlatmak için güçlü kimyasal ürünlere ihtiyaç duymadan evde bulunan temel malzemelerle kolayca işlem yapabilirsiniz.

Bir kişi, temizlik ipuçları arayan Bayan Hinch Temizlik İpuçları sayfasını ziyaret ederek sarı lekeleri çıkarma ve yastıkları beyazlatma konusunda tavsiye istedi. Lisa Harlin, yastıklarındaki sarı ter lekelerini nasıl çıkaracağını ve beyazlatacağını öğrenmek istedi.

SARI TER LEKELERİNİ ÇIKARMA YÖNTEMLERİ

3

Grup üyeleri arasında, lekeleri çıkarmak ve yastıkları beyazlatmak için bulaşık makinesi tableti ve beyaz sirkenin kullanılmasının önerildiği birçok öneri geldi. Jean Taylor, "Bulaşık makinesi tableti ve saf beyaz sirkeyi makineye koyun. Herhangi bir marka iş görecektir. Bakterileri öldürmek için 60 derecede yıkamalısınız" dedi.

Tanya Shambrook ise "Kesinlikle beyaz sirke ve bulaşık makinesi tabletiyle sıcak yıkama yapmanız gerekiyor. Bu yöntem yastıkların tekrar beyaz ve kokusuz olmasını sağlar. Ancak gelecekte benzer sorunları önlemek için yastık koruyucuları almanızı öneririm. Onlar gerçekten büyük bir kolaylık sağlar" şeklinde konuştu.

Bu basit ve etkili yöntemlerle sararmış yastık kılıflarınızı beyazlatarak, temiz ve ferah bir uyku ortamı yaratabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN