Seren Serengil'e peş peşe darbe! Bircan'dan sonra Arto'dan alaylı paylaşım "Tansiyonu fırlayacak"

Seren Serengil'e peş peşe darbe! Bircan'dan sonra Arto'dan alaylı paylaşım "Tansiyonu fırlayacak"

Hastanelik olan Seren Serengil, yüksek tansiyon ve çene tutulmasından dolayı canlı yayından ayrılmıştı. Müşahade altına alınan Seren'e darbe üstüne darbe geldi. İddialara göre Beyaz TV ünlü yorumcu ile yolları ayırma kararı alırken, Arto'dan da şaşırtan bir tepki geldi. Bakın Seren Serengil'le nasıl alay etti?

Seren Serengil ve Bircan Bali'nin canlı yayında birbirine girmesinin ardından Arto sessizliğini bozdu. Program sırasında Bircan Bali ile ağır bir tartışma yaşayıp "Çenem kilitlendi" deyip programı terk eden Seren Serengil hastanelik olmuştu. Seren Serengil'in numara yaptığını ima eden Arto, Serengil'e çok konuşulacak bir göndermede bulundu.

cene-002.jpg

ARTO'DAN SEREN'E İMALI PAYLAŞIM

Arto, Seren Serengil'in hastanelik olmasını tiye alan bir paylaşım yaptı. Paylaşımda Oscar ödüllerinden bir kesit yayınlayan yorumcu Serengil'e oscarlık oyuncu imasında bulundu.

serengil-001.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

O gönderiyi görenler şaşkınlığını gizleyemezken bazı kullanıcılar "Dosttu düşman kesildi" Yaptığı ayıp" "Seren'in tansiyonu iyice zıplayacak" gibi yorumlar yaptı.

arto.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN