Şevval Sam tanınmaz halde! Yeni imajını görenler gözlerine inanamadı!

Şevval Sam tanınmaz halde! Yeni imajını görenler gözlerine inanamadı!

Son olarak 'Yasak Elma' adlı dizide rol alan ünlü sanatçı Şevval Sam, son haliyle herkesi şaşırtarak büyük bir sürprize imza attı. Ünlü sanatçının son halini görenler adeta gözlerine inanamadı.

Başrolünde Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Eda Ece ve Erdal Özyağcılar'ın yer aldığı, FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Yasak Elma' adlı dizide 'Ender Çelebi' karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Şevval Sam, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Ünlü sanatçının yeni tarzını görenler gözlerine inanamadı.

Son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve 5 Haziran 2023 tarihinde yayımlanan 177. bölümü ile final yaparak sona eren 'Yasak Elma' adlı dizide rol alan Şevval Sam, yepyeni bir tarza büründü.

50'inci yaş günü için Meksika'ya giden Şevval Sam, yıllardır hayalini kurduğu festivale katıldı. Doğum gününe özel makyaj yapan ve ilginç bir kostüm tercih eden Şevval Sam, yeni yaşını doyasıya dans ederek kutladı.

O anları sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin beğenisine sunan ünlü sanatçı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Çok uzaklardan yazıyorum dostlar (11 saat fark) bu sene bir 11 saat geç gireyim yeni yaşıma dedim, neyse dönünce öderim. Hatta ölüler gününde bir ölüverip gelip sıfırlanayım dedim. 50 yıldır bu planette olmak çok enteresan, düşününce.. Acısıyla tatlısıyla hikayemi seviyorum.

Bunca yıl en büyük hayalim Meksika Ölüler gününe gitmekti.. Prenses'imin ülkesine.Bu sene bu hayalimi yarı yüz yaşımda gerçekleştirdim. Dünya değişiyor her geçen gün, gezmek görmek lazım. Hayatımın en güzel tatilini yaptım diyebilirim. Birkaç fotoğraf paylaşıyorum. Devamı gelir. Bir açılış yapayım. Yeni yaşımı kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Cevap verebildiklerim veremediklerim.. Sevginiz benim için çok kıymetli bunu unutmayın lütfen."

Ünlü sanatçının yeni imajı herkesi şaşırttı. İşte Şevval Sam'ın son hali...

50 yaşına giren Şevval Sam, doğum gününü en büyük hayali olan Ölüler Günü Festivali'nde kutladı

50 yaşına giren Şevval Sam, doğum gününü en büyük hayali olan Ölüler Günü Festivali'nde kutladı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN