Şevval Sam yeni aşka yelken açtı: Gönlünü o isme kaptırdı! Kendisinden 10 yaş büyük

Şevval Sam yeni aşka yelken açtı: Gönlünü o isme kaptırdı! Kendisinden 10 yaş büyük

Son olarak 'Yasak Elma' adlı dizide rol alan ve 'Ender Çelebi' karakterine hayat vererek adından söz ettiren Şevval Sam, yeni aşka yelken açtı. Ünlü sanatçı, gönlünü kendisinden 10 yaş büyük o isme kaptırdı.

Son olarak senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılan, başrolde ise Eda Ece, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade ve Erdal Özyağcılar'ın rol aldığı 'Yasak Elma' adlı dizide 'Ender Çelebi' karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Şevval Sam, yeni aşka yelken açtı.

6 sezondur FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, ancak 5 Haziran akşamında izleyiciyle buluşan 177. bölümü ile final yaparak yayın hayatına son veren 'Yasak Elma' adlı dizide 'Ender Çelebi' karakterine hayat veren Şevval Sam, gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; kalbini kendisinden 10 yaş büyük Cem Topçuoğlu'na kaptırdı.

Reklamcılık sektöründe yer alan Topçuoğlu, geçtiğimiz günlerde "Yasak Elma" dizisinin veda partisinde de Şevval Sam'a eşlik etti. İlişkilerini şimdilik gözlerden uzak yaşayan ikilinin açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

Aşk orucunu bozan Şevval Sam, yeni bir ilişkiye yelken açtı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN