Sıfır ve 2. el araç alacaksanız bakmadan geçmeyin! Kuveyt Türk kâr payını en dibe çekti: Gören duyan bankaya akın ediyor!

Sıfır ve 2. el araç alacaksanız bakmadan geçmeyin! Kuveyt Türk kâr payını en dibe çekti: Gören duyan bankaya akın ediyor!

Günümüzde bankalar, araç sahibi olmak isteyen vatandaşların krediye erişimini artırmak için çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Bu kapsamda Kuveyt Türk, müşterilerine uygun faiz oranlarıyla kredi kullandıracağını açıkladı. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Türkiye'deki durum nedeniyle araç sahibi olmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Kuveyt Türk, başta döviz kurları ve enflasyon olmak üzere sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının yükseldiği bir dönemde önemli bir adım atmıştır.

Kuveyt Türk araç finansmanı

Bank, araç sahiplerine yönelik dijital araç finansmanı kampanyasını duyurdu. Satıcı ile sıfır veya ikinci el araç konusunda anlaşan vatandaşlar evrakları hazırladıktan sonra Kuveyt Türk'e başvurabiliyor.

KUVEYT TÜRK DİJİTAL ARAÇ FİNANSMANI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kuveyt Türk Mobil'e giriş yaparak Finans > Finansman Başvuru menüsünden Araç Finansmanı'nı seçiniz.

Satın almak istediğiniz aracın bilgilerini giriniz.

Gerekli finansman bilgilerini girin.

Kuveyt Türk araç finansmanı

Kuveyt Türk Yetkili Satıcıları Aracınızı satın alıp verilen referans numarasını girmeniz, işlem ve sözleşmenizde yer alan fırsatlardan yararlanmada size öncelik verecektir.

İndirimli finansman oranlarından yararlanmak için Fırsat Ürünleri'ni arayın. Girdiğiniz bilgilerle bir geri ödeme planı örneği görebilirsiniz. Geri ödeme planı, aylık ödeme tutarını, toplam ödeme tutarını ve aylık ödeme planını detaylandırır.

Oluşturulan Geri Ödeme Planı ile devam etmek istiyorsanız, işleme devam edin ve iş bilgilerini tamamlayın.

Kuveyt Türk araç finansmanı

Giriş bilgilerini onayladıktan sonra belgeleri yükleyin.

Kontrol ve evrakların onaylanmasından sonra aracınızın finansmanı satıcıya aktarılacaktır.

%1,84 AVANTAJLI ORANLA ÖRNEK MALİYET TABLOSU

Finansman Tutarı Tahsis Ücreti Aylık Kar Oranı Aylık Maliyet Oranı Yıllık Maliyet Oran Ödenecek Toplam Tutar

100.000 ₺ 550 ₺ %1,84 %2,39 %32,23 115.572 ₺

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN